Most akkor hanyadik hétben vagyok és mennyi idős a magzat?
Figyelt kérdés
Február 9-én volt utoljára menstruáció, elvileg március 9-15 között kellett volna megjönni, viszont március 9-én pont együtt voltunk a párommal (szeretnénk kisbabát),és azóta is védekezés nélkül szexelünk. 20-án, pénteken délután csináltam egy x-epil tesztet, 2 csík lett. mit gondoltok hány hetes lehetek? 2 hét múlva megyek orvoshoz, még korainak tartom most h elmenjek. amúgy fel vagyok puffadva, volt egy kis görcsölés, de elmúlt, szedek Gravidát+magnézium.2015. márc. 25. 15:42
1/7 anonim válasza:
valószínű,hogy nem 9.-én hanem előbb lett meg a baba. olyankor már jóval csekélyebb az esélye. meg milyen tesztet csináltál? halvány volt a csík? vagy erős? 11 nappal utána még elég halványnak kell lennie. szerintem előbb lett :-)
2/7 A kérdező kommentje:
halványabb lett, de ott van a csík... a héten még csinálok egyet valamelyik reggel
2015. márc. 25. 15:50
3/7 anonim válasza:
Hamarabb foganhatott a baba mint a 9-ei aktus,jövőhéten már mehetsz dokihoz nem kell 2 hetet várnod
4/7 anonim válasza:
A doki febr. 9-től fogja számolni, aszerint 6 hetes vagy most! :) Két hét múlva tökéletes ha mész, akkor már biztosan lesz szívhang is! Gratulálok! :)
6/7 anonim válasza:
:) Ez elég határozott 2 csík! ;)
7/7 anonim válasza:
Gratulálok ez a teszt gyönyörű szép pozitiv!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!