Mensi elött 3 nappal lehet terhes a lány ha belé élveztem?
Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 21:28
11/21 A kérdező kommentje:
Mért csak annyit? 2 héttel ezelőtt történt a dolog.
2015. márc. 24. 21:54
12/21 anonim válasza:
Persze már 50%.. Nekem is ezt mondták, mikor megkérdeztem, hogy egy olyan hónapban mikor az elejétől a végig naponta vagy kétnaponta szexeltünk mennyi az esély, nekem is 50%-ot mondtak. Meg annak is, aki egyszer szexelt, menzi előtt 3 nappal. Hagyjuk már. Kevés az esély, de megtörténhet. Ha 2 hete történt már tesztelhet.
13/21 A kérdező kommentje:
bocsánat, 2 hete és 2 napja egészen pontosan!
2015. márc. 24. 21:58
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2015. márc. 24. 21:58
15/21 anonim válasza:
Nekem sikerült. Az elsővel a ciklus 5. Napján, a másodikkal a 26.on lettem várandós, bár mi mindkét gyereket terveztük. TeszteljEtek.
16/21 anonim válasza:
Én menses előtt egy nappal lettem terhes.
Az a havim még megjött.
Most egy darabig nem lesz lehetőségünk évfordulón romantikázni... :)
Javaslom teszteljen a barátnőd.
17/21 anonim válasza:
"mekkora az esély rá?"
Nem baromira tökmindegy, ha csak 0,5% mondjuk valamire az esély de te pont benne vagy?? Amúgy kicsi az esély, de ettől még lehet, ne legyetek felelőtlenek, a berúgás nem mentség.
18/21 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Csinált tesztet a barátnőd???
19/21 anonim válasza:
ma 07:53
Nem tök midnegy, 0.5%tól nem parázik úgy be az ember, mint 50 százaléktól...
Bezzeg, ha egy nő írta volna, hogy nagyon szeretnék kisbabát, de csak menzi előtt 3 nappal tudtunk eygütt lenni, sikerülhet így? Erre nem írná senki, hogy 50%, hanem, hogy majdnem semmi esély.
20/21 anonim válasza:
hát nem tudom, több ismerősöm is teherbe esett mensi közeli időpontban tehát esély mindig van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!