Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így lehet valaki terhes?...

Így lehet valaki terhes? Milyen lehetetlen helyzetekből fogant meg a baby?

Figyelt kérdés
Sziasztok,tudom hogy nem fogjátok elhinni de nem velem történt :) Barátnőm testvére szeretne gyereket,a párja is csak később.Ezért elvetemült módszerekhez folyamodot :( Kivette az óvszerből a még folyékony spermát,vagyis az óvszerből nyomta fel magának és utána gyertya állásba mennt,ciklusa a 11 napon járt.Szerintetek lehet így teherbe esni?

2015. márc. 24. 19:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
ja, te meg biztos tudod a barátnőd testvéréről, hogy melyik hónapban hány napos ciklusa volt... Jah..
2015. márc. 24. 21:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Mivel mindent elmondott,ha nem mondja el hogy kér segítséget? de teljesen mind1...kérdeztem...normális válaszokat akatam...de nemis tudom mire számítottam...:) nem én vagyok ez a személy nem érdekelhogy el hiszitek-e vagy sem:) még egy kicsit fennt hagyom a kérdést hátha ad valakinormális információt. Szépnapot...
2015. márc. 24. 21:06
 13/23 anonim ***** válasza:
70%

arra nem fgondol hogy milyan sperma az ilyen sperma és egyálalán egészséges gyerek lenne e belőle?

én csak olyan sztorikat hallottam, hogy a srácnak azt hazudta fog.gátlót szed, közbe nem is, meg kihagyogatta, de a srác és annak testvére szépen meggyőzték, hogy lehet menni abortuszra.

meg olyanról tudok, hogy egy kb 17 éves rátapadt egy 30 évesre akinek nem kellett a csaj, de annyira kapart után, hogy akkor már meg...ta, annyira nem érdekelte, hogy nem is védekezett, lány amikor jött azzal, hogy terhes, a srác felszívódott, később ár csak azon volt, honnan szedjen pénzt abortuszra.

meg tudok még pár sztorit, de nagyja abból fakad, hogy a srácok lesz*rják a csaj védekezik e vagy se, egy numerás kalandok.

2015. márc. 24. 21:20
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
*tele lesz baktériummal, millió van a levegőben, a csaj kezén...
2015. márc. 24. 21:21
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Off: a pasi addig hol tartózkodott amíg gyertyába ment a csaj??? A sztori elég ellentmondásos..

On: esély mindig van. Hát, ha az előző ciklus hosszabb volt lehet az ovu is később lesz a szokottnál. Ha nem jön meg neki teszteljen.

2015. márc. 24. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Hàt sztem teherbe eshet.... de amúgy mikor baratommal 2 ève de elotte mar hol egyutt voltunk hol ne, de az a lenyeg hogy ev utan en szerettem volna babat es ő csak kesobb,de ha teherbe estem volna akkor sem hagyott volna el! Ez attol fugg miota vannak egyutt, es mennyire szeretik egymast! 1 evre ra mar terveztuk a babat, 6. Honapban osszehazasodtunk es most varom masodik fiunkat. Szval azert mert azt mondja a fiu kesobb akar attol nembiztos hogy elhadja mert terhes, elvègre màr babat terveznek! (csak kesobb) ! De mond meg neki hogy azert ne csinaljon ilyet tobbet! Inkabb beszeljen parjaval hogy probalkozzanak, vagy varjon amig a masik fèl is 100% akarja!
2015. márc. 24. 21:31
 17/23 anonim ***** válasza:
76%
Egy nő mindent megtesz azért, hogy legyen, vagy hogy ne legyen gyereke.
2015. márc. 24. 21:34
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Úr isten.. Ez igy beteges. Az a fiú szépen vedezedik mert nem akar babát. Milyen dolog ez a hata mögött??
2015. márc. 24. 22:39
 19/23 A kérdező kommentje:
3 éve vannak együtt és ahogy látjuk nagyo szeretik egymást.szinte elválaszthatatlanok.a sperma medig nem volt az ujján.állitolag egy lejárt gumiból csúsztatta fel magának ami nem is folyt ki belőle állítólag
2015. márc. 24. 22:41
 20/23 anonim ***** válasza:
24%
Ezt nem nagyon ertem ezt a lejart gumibol csusztatta fel dolgot! Ezer evvel elotte hasznaltak es abbol? Abban mar meghaltak azok a szegeny kis katonak. Nem lesz abbol baba, de a teso probalja lebeszelni, mert ez a vilag leggusztustalanabb viselkedese.
2015. márc. 24. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!