Szerintetek sikerült a babo volt hasonlo tunetetek?
Figyelt kérdés
eros derekfajdalom,megjovos tompa erzes,almossag, szurkalgat is. Van egy nagyon halvany tesztem. 2 nap mulva tesztelek de mar nagyon izgulok es olyan lassan telik az ido kozben stresszelek azon is h nem e azert van mert megfog jonni. Elvileg jokor voltunk egyutt. Jah es azt elfelejtettem hogy le akarnak szakadni a melleim 37 felett van a hom mostmar napok ota napkozben is nekem ez a leggyanusabb. Koszi a valaszokat2015. márc. 24. 13:01
1/3 anonim válasza:
Szóval van egy halvány pozi teszted, és azt kérdezed, terhes vagy-e?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen mert nem egyertelmu :))) ide is feltettem volt aki azt irta pozi volt aki azt irta h hibas a teszt :D rozsaszin igy sztem alakul vmi. Csak ez a ketseg megorit.
Egyebkent a kerdesem az lenne h a tuneteket atelte e vki es lett e baba
2015. márc. 24. 13:12
3/3 anonim válasza:
Én is éreztem a tüneteket, amikor 1 éves volt a fiam, és "tudtam" hogy terhes vagyok, annyira nem akartam még egyet. És ugye én akkor már tudtam "mit kell érezni". Aztán negatív teszt. Megkönnyebbültem.
Szóval nem jelent sokat a tünet, könnyű beképzelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!