Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véreztem az együttlét után,...

Véreztem az együttlét után, ez árthat a baba projektnek? A többi lent.

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk a párommal (van már 2 fiunk), sajnos túl vagyok már 3 vetélésen, így eléggé bennem van a para mindentől.

Mostanában van ovum, együtt is voltunk, de utána véreztem valamiért (nem nagyon, de volt), lehet, hogy meg sértett valamit a drágám... Szerintetek ez a vérzés árthat a babaprojektünknek???? Vajon árt a vérzés a spermáknak? Bocsi, hogy ilyen kérdést teszek fel, de már 1,5 éve próbálkozunk és sorra csak a tragédiák történtek velünk, jó lenne már valami jó is, de most megint rosszkedvem van e-miatt :(.

2015. márc. 24. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha vérzel szex közben, akkor jobb, ha elmégy orvoshoz, mert komoly probléma állhat mögötte (méhszájseb, méhnyakrák). Ha tényleg ilyesmi az ok, akkor nem a babaprojékt lesz a legnagyobb gondotok. Ugyanis szex közben nem vérzik senki, ha nincs valami baj.
2015. márc. 24. 10:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de kb 2 hete voltam dokinál, és se méhszáj sebem nincs, se rákos nem vagyok! De azért köszi, hogy majdnem eltemettél!
2015. márc. 24. 10:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem ömlött belőlem a vér, kb fél zsebkendőnyi rózsaszín valamiről van szó.
2015. márc. 24. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Pedig én is hasonlót akartam írni, mint az egyes. Kérdezz rá az orvosnál, ugyanis itt nem orvosok vannak:S

Soha nem véreztem szex után!

39/N.

2015. márc. 24. 10:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem is azt vártam, hogy valaki meg vizsgál, hanem tapasztalatokat......
2015. márc. 24. 10:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Felhívtam a dokit, megnyugtatásképpen, holnap megnéz, de elképzelhető, hogy ovu. miatt volt ez a kis vérzés a hormonális változások miatt, vagy tényleg van egy kicsi seb, de ezek nem befolyásolják a baba dolgot és nem okoznak gondot lehet kezelni. Ezt csak azért írom le, hogy hátha más is kerül még ilyen helyzetbe rajtam kívül.

A válaszadóknak pedig csak annyit, hogy azért nem kellene daganattal ijesztgetni senkit, mert ahogy írtátok nem vagytok orvosok, és nem kéne az orrom alá dörgölni a bajaimat, majd ha ne adj Isten elvesztesz 3 gyereket akkor majd meglátnád az mekkora baj és hogy milyen az amikor lyukat ütöttek a szívedbe!!!! Nem kell a rossz indulatú cinikus megjegyzés, hogy lesz majd nagyobb gondom is!!!!!! Örülj neki, hogy neked nincs gondod!

2015. márc. 24. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem ijesztegetett, csak leírta a lehetőségeket, hogy mitől lehet.
2015. márc. 24. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudod, a legtöbb esetben tényleg komoly oka van a vérzésnek. Ezt te is érezheted, mert különben nem tetted volna fel a kérdésedet.

Azt senki nem tudhatta a kérdésed alapján, hogy nemrég voltál orvosnál, mret nem írtad a kérdésbe.

De még ebben az esetben is lehetnek olyan okok, mint amit az elsö írt, illetve egy orvos is tévedhet néha.

Nem lenne rossz ötlet megkeresni egy másik nögyógyászt is, vele is megvizsgáltani magad, márcsak a három vetélés miatt is. Ugyanis annak is van oka, és ha már van gyereked, akkor az ok azóta keletkezett, aminek utána kellene járni.

Mindettöl függetlenül ha valaki normálisan valaszol neked, akkor az elvárható lenne töled, hogy megköszönöd és nem pedig ilyen agresszív stílusban lehúzod az illetöket.

2015. márc. 24. 12:41
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nem kell a rossz indulatú cinikus megjegyzés, hogy lesz majd nagyobb gondom is!"

Itt egyedül TE vagy rosszindulatú, senki nem írt rosszindulatúan, a cinikus jelentését meg nézd meg, ugyanis az semmiképpen nem illik a válaszokhoz, ebböl valószínü, hoyg fogalmad sincs arró, hogy mit jelent. Olyan szavakat meg nem szokás használni, amit nem tudsz alkalmazni

2015. márc. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!