Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mág bízakodhatok hogy terhes...

Mág bízakodhatok hogy terhes vagyok? 7 napja késik,2 teszt is negatív lett. Viszont állandóan fáradt vagyok, megnőtt az étvágyam, néha hányingerem van, totál másképp érzem magam.

Figyelt kérdés
Jah és egyfolytában fájdogál a derekam, mintha meg akarna jönni, de 1 hete semmi. már van egy kisfiam, akkor is mindjárt megjön érzésem volt, és nem is jött meg. viszont a folyásom nem fehér hanem sárgás, akkor tuti nem vagyok terhes?
2008. aug. 26. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor más választás nincs, orvoshoz kell menned. A sárgás folyás gyulladásra is utalhat lehet hogy ezért késik.
2008. aug. 26. 12:43
 2/4 anonim ***** válasza:
szia én is így vagyok nekem 6 napja késik és szintén 2 teszt neg lett, én holnap megyek dokihoz mert azt mondta hogy lkehet hogy ciszta így hát menjek el holnap, majd még irok hogy mi lett.
2008. aug. 26. 12:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Én csak jövő hét keddre kaptam időpontot a dokimtól, addig muszály lesz várnom. Majd írd meg mit mondott a doki!
2008. aug. 26. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

a tegnapi eredmény: nem biztos semmi elvileg van petezsák de nagyon kicsi és nagyon deformált nem kör lakú hanem csepp formájú így hát marad a bizonytalanság ,, hétfőn kell visszamennem akkor laborba néz hcg-t a vizeletből meg gondolom uh-n is megnéz.

addig meg megőrülök, nem birom a várakozást! :-(((

tünet még mindig nincs, nem tudom hogy mi lesz belőle

ha gondolod írj privit és izglhatunk együtt a hétvégén

2008. aug. 28. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!