Terhesség? 15-én kelett volna megjönni de semmi,9 hónapja pròbálkozunk sikertelenül (többi lent)
sziasztok! Szóval a pàrommal 9 hónapja próbàlkozunk sikertelenül de viszont ebxlben a hónapban ügye 15-én kelett volna megjönni de még semmi 15 én volt barna folyàsom,17-én reggeltöl estig fàjt a fejem émelyegtem ,étel undorom volt,21-én egésznap vérzett az orrom,22-ére reggelre a bugyimon volt egy kb 3cm-es vérfolt
mostanàban farkas éhes vagyok,kivànok mindent.
A mellemen kb 1,5 hete megjelentek piros csíkok,erek màra a csíkok megduplàzódtak,erek sötétebb"kékek" a bimbón és körülötte megnagyobbodott, a hasam szúrkàl,2 hete egésznap a wc-t jàrom egésznap pisilni kell sokszor csak úgyérzem de alig jön 2csepp(olyan mint a megfàzàs)
(ittam a palàstfü,cickafark,baràtcserje teàt)
LEHETEK TERHES????
kérlek vàlaszoljatok!!!:)
Több, mint egy hete késik, mindenféle hülye tüneteket nézegetsz magadon, de odáig nem sikerült eljutni, hogy vegyél egy tesztet?
Gratula...
Még mindig nem teszteltél?Ennyi idő után már biztosat mutat ha tesztelsz!Hiába írsz ki kérdéseket folyamatosan mi nem látunk beléd!
Tesztelj és minden kiderül!
hàt tudod túl vagyok már pár csalòdàson,így elöbb várok,kérdezek és majd ha azt tanàcsolják akkor veszek!
Nemkell gratulàlgatni, nem ilyen rosszindulatú vàlaszokat kértem,aki nemtud eggyütt érezni ,úgyhogy viszlàt!:)
Nekem nem kell bemutatni a csalódást...4 éve várunk a babára,de ennyi késés után már én is tesztelnék nem pedig ide írogatnák...
4-es
nem neked szólt!!
de neked kívànom,hogy minnél hamarabb sikerüljön
Akkor bocsánat azt hittem Nekem írtál :)
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!