6 napot késik, negativ a teszt?
Volt mar hasonlo valakivel? 31 napos ciklusaim vannak, ez olyan szepen beallt hogy idoben szokott megjonni. De mostmar 6 napja kesik, mindennap elsirom magam valamin, nagyon erzekeny vagyok, tehat ugy erzem hogy mostmar tenyleg itt van a kozelben, de megsem akar megjonni. 5 napja sirok mindenen, ma, a 6.napon mar csinaltam egy terhessegi tesztet (2-ot) de negativ lett. Az ebayrol vettem tesztet meg 4 honappal ezelott, kinai :) de elvileg ugyanazt tudja mint a tobbi :)
Volt mar valakivel hasonlo? barnazni szoktam mar menses elott 2 nappal de most az sincs. Kesoi peteeres miatt elcsuszhatott a beagyazodas?
Igen,reggelibol. Utana meg delutan is csinaltam egyett :D
holnap veszek egy normalisat, gondoltam ra en is es holnaputan reggel megcsinalom , bar en mar annyi negativ tesztet csinaltam, hogy nem igazan merem megcsinalni :/ de azert ilyen 6 napos keses meg sosem volt.
Igen, ezt fogom tenni. De azert reggel tesztelek egy ujat:)
De utana befejezem es legkozelebb csak vasarnap twsztelek. Ha akkor sem pozi a teszt de nem jon meg akkor irany a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!