Lehetek terhes? Mennyi esély van rá? Többi lent
Figyelt kérdés
Teljesen ki vagyok. Már nem tudok se enni se aludni és folyton ez jár a fejemben. Arról van szó hogy a barátommal együtt voltunk (védekeztünk)Igazából nem is hatolt be teljesen szóval még szűz is vagyok.Olvastam hogy előváladéktól is teherbe lehet esni és volt mikor nem volt rajta gumi és én rajta feküdtem és attól félek hogy valami úton módon került belém abból vagy esetleg a kezén lehetett és arról. Ez kicsit több mint egy hete történt de a fejem és a hasam is szörnyen szokott fájni. Tegnap erre gondoltam és elkezdtem remegni meg szédülni képtelen vagyok rendesen gondolkodni. Beszéltem a közeli barátaimmal ők azt mondták ez így képtelenség de nem tudok megnyugodni. Valaki tudna mondani valamit vagy esetleg volt valaki hasonló helyzetben? Lehetséges hogy bemesélem magamnak? segítéség :/2015. márc. 23. 12:43
11/12 anonim válasza:
pedig nagy igazságot szólt...ha nagylány vagy szexelni akkor legyél akkor is ha a felelősséget kell vállalni.
12/12 A kérdező kommentje:
Bizonyára meg lehet érteni hogy tanácsot ill választ várok és azért írtam ide és nem azért hogy a fejemhez vágjanak dolgokat
2015. márc. 24. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!