Szerintetek mennyire megbízható annak a spermavizsgálatnak az eredménye, ahol hagynak akár 3-3.5 órát is csücsülni az eredményeddel?
Mármint nem az eredményeddel, hanem a mintáddal (a kezedben), természetesen...
Mennyire reális úgy az eredmény?
Két ellenkező válasz...
Tehát?
Nem tudom, hol voltál, de ott elég trehány munkát végeznek...
Nálunk az asszisztens előre adott időpontot (egy héten egy délelőtt van csak andrológia, időpont nélkül nem is fogadnak), elmagyarázott mindent a páromnak. Az "anyag" max. két órán, de inkább egy órán belüli legyen.
7-kor itthon mintaadás egy kimosott tiszta üvegbe, amíg a párom lezuhanyzott, öltözött gyorsan, én szorongattam. :) Kocsiba ugrás, 8-ra ott voltunk, 8.10 perckor beszedték a mintát. Kb. fél óra alatt kész is volt az egész. Szerencsénkre további vizsgálatok nem kellettek, sőt a páromnak még gratulált is a doki a mozgékony hadsereghez.
Lehet, hogy érdemes lenne egy másik kórházban is megnézetni.
A legszebb az, hogy ez magánrendelő, pénzért... De a városban csak egy hely van, ahol ezt elvégzik, és röhej, hogy az nem a kórház, hanem egy magánrendelő.
Nincs időpont, nem is lehet kérni, és ha ott ülsz feszengve 3 órát, kezedben a mintával, az se érdekel senkit.
Akkor szerintetek sem lehet pontos, precíz eredményt kapni így??
Sajnos, nem nagyon. Pont azért van a gyorsaság, a max. két óra, mert a sperma elfolyósodik, és elkezdenek elhalni benne a kiskatonák. Így nem lehet megnézni, hogy mennyire életképesek, mozgékonyak stb. Sőt, valahol a teljesen friss minta kell...
Másik városban nem tudtok elmenni? Vagy annyira rossz lett az eredmény? Ha tényleg az, akkor meg főleg másik dokit kellene keresni.
De ajánlom a Maca Vibe kapszulát, a párom is szedte 3 hónapig a stressz miatt, és az egy órán túl is 90%-a életképes és mozgékony volt.
Nem tudom pontosan az eredményeket, mert a bátyámék voltak ebben a rendelőben, holnap meg mi megyünk a férjemmel, és piszkosul izgulok, hogy "jó időben" jussunk be...
A bátyáméknak nagyon rossz lett az eredmény cirka 4 órányi várakozás után, amit én nem is csodálok. Hát ezért a bizonytalanság, hogy vajon mi lesz a mi "sorsunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!