Mekkora terhességet tud az orvos kitapintani?
Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál,mert már napok óta rosszul érzem magam.
December közepén voltunk együtt utoljára,és azóta már kétszer menstruáltam,de már egy hete folyamatosan hányingerem van,szédülök,fáj a derekam,a fejem,és a melleim.Ezért gondoltam elmegyek dokihoz.Reggel csináltam tesztet negatív lett.A doki is azt mondta minden negatív.
Ha a decemberi együttlétből terhes lennék azt már kitudta volna tapintani ugye?
De,ha nemvagyok terhes mitől lehetek ilyen rosszul?
2010. febr. 16. 15:52
1/4 anonim válasza:
Jó kérdés. fel kellene keresni egy belgyógyászt vagy gasztoenterológust. Mert ez nem terhesség; ha az lenne, ennyi idő elteltével már ordítana a tesztedről a két csík.
2/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vagy terhes! Menj el orvoshoz, ha ennyire rosszul vagy, mert nem baba, és nem ártana a kivizsgálás.
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy összeszedtél valami vírust, most nagyon sokan betegek.
4/4 anonim válasza:
sajnos ez tényleg nem terhesség. Nekem 5 hetes terhességet (megtermékenyülés után 3. hét) kitapintotta, de addigra már a teszt is erős volt. Menj belgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!