H.kitti91 kérdése:
Már a 16. napja késik. Mellem olyan mintha ezer tű szurkálná. Az, hogy mekkora ne is firtassuk. A hasam is szokott fájni, de csak rövid ideig. Mintha csak mutatná magát, hogy itt vagyok. Szerintetek mekkora az esélye a kisbabának? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
11. napon csináltam egy reggeli negatív tesztet. Holnap indulás nőgyógyász.. Vagy jó hírt, vagy rosszat kapok. (Tervezett első kisbaba lenne)2015. márc. 16. 07:04
11/22 anonim válasza:
Szia Kerdezö! Csinaltal tesztet? :)
12/22 A kérdező kommentje:
Ahhh még dolgozom... 18:00kor végzem.. aztán irány vásárolni és utána rohanás gyógyszertárba tesztért.. Csak párom nem nagyon örül.. mert elege van abból, hogy látja mindig milyen csalódott vagyok mikor negatív... :(
2015. márc. 16. 17:32
13/22 anonim válasza:
Hat, drukkolok, hogy ne kelljen csalodnotok! Nagyon drukkolok!!!
15/22 A kérdező kommentje:
Párom nem engedett tesztet venni.... Azt mondta értelmetlen. nem akarja, hogy megint csalódjak. azt mondta majd az orvos megmondja, hogy mi is a gond... Az a gond, hogy ő is csalódásként éli meg a negatívokat.. Mondjátok az első baba miért ilyen nehezen jön össze?
2015. márc. 17. 06:25
16/22 anonim válasza:
a legjobb dolgokra várni kell :-)
17/22 A kérdező kommentje:
Hát igen. Most gondolkozom, milyen orvoshoz menjek... Keresek valami nagyon jó magán orvost vagy akár nagyon lelkiismeretes sztk-s nőgyógyászt. Tud valaki?
2015. márc. 17. 08:50
18/22 anonim válasza:
Figyelj annyit tudok mondani biztatásképpen, hogy az első baba nekünk is nehézkesen sikerült. Volt ciszta műtétem, utána hónapokig próbálkozás, azt hiszem legalább a 8. hónapban sikerült, amikor is sajnos elvetéltem. Aztán a következő ciklusban terhes maradtam, nem tervezetten és egészséges 4 kilós fiam lett, 10 hónapos volt, mikor azonnal első alkalommal terhes maradtam a lányommal, aki most másféléves és jelenleg 15 hetes vagyok a harmadik bébivel, aki egy véletlen aktus következménye. Szóval a kezdet volt kicsit döcögősebb és aztán mindegyik gyermekünk azonnal kopogtatott.
19/22 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Gratulálok a csöppségekhez.. Nekem is volt sajnos cisztám. De hál istennek műtét nélkül megúsztam. Remélem nekem is ilyen szépen alakul majd.. Nagyon nagyon gratulálok. Szívből tényleg!
2015. márc. 17. 13:12
20/22 anonim válasza:
Koszonom, de tenyleg csak azert irtam le ezt, hogy lasd docogos kezdet utan letezik ilyen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!