Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg már 5 napja...

Nem jött meg már 5 napja késik de baba sincs már két teszt negatív, mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés
2008. aug. 25. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Mikor teszteltél? Mert ha ma, és úgy negatív, én azt mondom, még úgyis van remény! Főleg ha később volt peteérésed, vagy a teszt mondjuk, 25-ös... Várj még egy 3-4 napot, és tesztelj újra!

Ha akkor sincs mensi, és negatív a teszt, akkor keresd fel a dokidat!

Drukkolok!

2008. aug. 25. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:

ma teszteltem 10-es tesztettel meg pénteken is de minda kettő neg lett most kellett volna mennem hormonszint vizsgálaatra a mensi 3 napján de igy nem tudom mi lesz, a mensinek sincs ssemmi jelee meg a babának se.

már van két kislányom meg volt két vetélésem is ezért most meg vagyok egy kicsit ijedve.

2008. aug. 25. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen átlagban 26-28--napra jött meg a menszeszem, aztán a múlt hónapban 38 napra. Már reménykedtünk, de hát nem jött össze
2008. aug. 26. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Baba lett végül? Írj légyszi!
2009. nov. 4. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
SZIA IRTAM PRIVIT:)
2009. nov. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!