Bele eltem magam hogy babat varok de megsem?
Figyelt kérdés
Minden jelem megvolt ovukor ami kell fajdalom nyakos folyas barnazas stb...
Aztan izgatottan nem vartam hogy megjojon, nem is jott,elmentem egy het keses utan nogyogyaszhoz aki kozolte hogy tul vekony a mehnyalkahartyam: -(
Pete eresem van, ovum is,azt mondta meg mert nem tud beagyazodni,
De semit nem kapttam ra!
Esetleg valaki hasonlo helyzetben? Kaptal valamit ami erositette a mnyhtyat? Javaslatok? Koszonom szepen elore.
2015. márc. 13. 06:41
1/5 anonim válasza:
E vitamint ajanlanak a mehfal erösitesere!
2/5 anonim válasza:
Először is hormonvizsgálatok kellenének.
3/5 A kérdező kommentje:
Meg enyit sem mondott senki az orvos sem! Csak anyit amit a fentiekben is .anyit mondott h 3 mm - es.
2015. márc. 13. 09:19
4/5 anonim válasza:
Bár nekem hormonális problémáim nem voltak, de peteérés után palástfű teát ittam, erre mondta mindenki, hogy erősíti a méhet és segíti a beágyazódást! Nekem bevált mert vetélés után lettem rögtön terhes. Ám azt is vedd figyelembe, hogy ami az egyik embernek jó, az bizony lehet, hogy valaki másnál pont az ellenkezőjét váltja ki. Inkább előbb vizsgáltasd ki magad, olyan dokihoz menj aki nem veszi félvállról a problémádat.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom hogy irtatok,mostmar teleg fogok keresni egy orvost es kerek egy hormon vizsgalatot.
2015. márc. 14. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!