Mihez képest kell számolni a menstruáció késését?
Szeptember 25.-én hagytam abba a fogamzásgátló szedését(YADINE),a gyógyszer szedésekor 28 napos volt a ciklusom.Babát szeretnénk.Utoljára szeotember 29.-én jött meg s most meddig kell várnom a teszteléssel?
Ugy tudom hogy 21-35 napig normális a ciklus, tehát várjak nov 3-ig, mert az a 36 nap.Szerintetek lehetek várandós!Már nagyon szeretném a babát!A párommal okt 22-tól próbálkozunk.Köszi a választ aki ir!
Én nem voltam hasonló cipőben, de mintha úgy hallottam volna, hogy legalább 3 hónapot célszerű kihagyni a fogamzásgátló abbahagyása után, és nehezen is áll be a ciklus. Lehet hogy rosszul tudom, aki ilyen helyzetben volt írjon!
Szerintem érdemes lenne, ha tényleg gyereket szeretnél egy ovulációs tesztet venned vagy megfigyelni a saját tested működését vagy hőmérőzni, mert ahogy írod valószínű nem pontos a menzeszed.
Ha peteérésed volt (ami ritka) a ciklus 24. napján, akkor lehetsz terhes.
Szia....leirasaid alapjan a ciklusod 24 napjan kezdtetek probalkozni...ez egy nem termekeny idoszak es teherbeeses lehetosege eleg csekely.
Amigy is ha csak most hagytad abba a bogyozast akkor varnod kell amig beall a normalis ciklusod....a foggamzasgatlo szedese alatt nem volt peteeresed es van akinel nem is all be rogton az elso honapban.
Amugy a peteeresed korulbelul az atlag ciklushosszbol, napokat ertek...levonsz 14 napot( nem hozzaadsz az elso naphoz hanem levonsz) es korulbelul akkor van peteeresed..elotte is es utanna is erdemes probalkozni. Akkor vannak a legnagyobb eselyeid.
Picit várhattatok volna a gyógyszi abbahagyása után a terhességgel.3 hónap kell naggyából hogy kiürüljön a szervezetből a tabletta.Én hogy elhagytam a gyógyszit megmaradt a rendszeressége a mesimnek,maradt a 28 nap.De ne aggódj,nem lesz baja a babának ha terhes is vagy.Nekem az első gyermekem két hónappal a gyógyszi abbahagyása után fogant,ma már 15 éves,és lettem gygógyszi alatt is terhes,igaz azt a babát nem tartottuk meg.
Ha szept 29-én volt meg akkor még várj 1 hetet,és ha még nem jönne meg vegyél tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!