Lehetek terhes? 3 negatív teszt a héten, semmi tünet.
Figyelt kérdés
November 22.en megjott. Aztan januar 14.-en. Februar 4.en lefekudtem egy fiuval nem volt gon vedekeztunk.De nem jott meg. Mondjuk nagyon stresszes volt az elozo honap, minden nap balhe otthon. 15 eves vagyok, 2 eve anorexiabol lettem ugymond kigyogyitva. Menzeszem gyogyszerekkel lett beallitva, egy evig rendszeres volt majd jott egy valtozas az eletemben(egyik legfontosabb szemelyt elvesztettem orokre meg novemberben..rengeteg stressz szinten es azota Rendszertelen)2015. márc. 12. 15:37
1/2 anonim válasza:
Nem valószínű. Nem olyan egyszerű teherbe esni, főleg azok után, amiket leírtál.
Állj talpra, minél hamarabb!
2/2 anonim válasza:
Tuti hogy nem vagy terhes, nyugi legalább ezen ne idegeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!