Remelem terhes vagyok, szerintetek?
Figyelt kérdés
7. Napja kesik kisse tobbet eszek mint ahogy szoktam a gyomrom faj neha hanyinget, hasam gorcsol folyton a mindejart megjonn erzest erzem szurkal a petefeszkem folyasom is van , viszont csinaltam mar tesztett is es sajnos negativ lett reggel is es delutan is ... A testhom sajnos nem magas ... De neha ramjonnek ilyen hohullamok vajon ez terhesseg ? Volt mar valaki igy ?2015. márc. 11. 19:42
1/7 anonim válasza:
Esetleg, ha késői peteérésed volt, akkor még azért nem mutatja ki a teszt.
Ha pár nap múlva is negatív, akkor menj el dokihoz, hogy megnézzen, az a biztos.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) bizok benne.
2015. márc. 11. 19:50
3/7 A kérdező kommentje:
Derekam is leszakad, és s sűrű pisilés is megvan ...
2015. márc. 11. 20:19
4/7 anonim válasza:
A sűrű pisilés nem jelenti azt,hogy terhes vagy. Már úgy értem ennyire az elején. Nekem a sűrű pisilés csak a 16-17. héten kezdődött,de akkor sem volt kibírhatatlan. Most már a 29. héten kicsit zavaró a 15 percenkénti mosdóba járás. Az is lehet,hogy azért mész sűrűn pisilni,mert felfáztál. Van aki észre sem veszi,csak ennyi a tünet,de van aki megszenved a felfázással. Nekem volt,hogy a felfázás miatt kompletten kimaradt,nem csak késett. Persze én is terhességre gondoltam,de a teszt negatív volt, a háziorvos meg elküldött az urológiára és mindketten mondták,hogy emiatt maradt ki. A derékfájás is csak a 9-10. héten kezdődött,bár alapból derékfájó voltam mindig is,lehet ezért éreztem.
5/7 Vilcsianyuja válasza:
Azt írod, lenn a hőd. Akkor kizárt, hogy terhes vagy, sajnálom. Ha rendszeresen méred, akkor azt is tudod, mikor ment fel, tehát mikor lehetett az ovu, gondolom, nem a nemvárt előtti héten. Szóval a tesztnek is pozitívnak kellene lennie! Vagy fel se ment, valami rosszul sült el ebben a ciklusban, nem volt peteérésed egyáltalán. A hőhullámok is valamilyen hormonális zavarra utalnak, ez okozhatja a kimaradó vérzést.
6/7 A kérdező kommentje:
A nem várt 8. napján pozitív lett a tesztem. :)
Köszönöm a jóindulatú kommentekett ( második babám lesz valamennyire tisztába vagyok a tünetekkel ezért nem lehet általánosítani mert minden terhesség más !!! )
2015. márc. 20. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!