Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teherbe estem?...

Szerintetek teherbe estem? Több lent.

Figyelt kérdés
A barátommal kb 1 hónapja feküdtem le és nem védekeztünk ami tudom hatalmas hiba volt de nem élvezett belém. Rá 3-4 napra csináltam tesztet ami negatív lett, igaz délután csináltam nem reggel. Semmi tünet nem volt és most sincs (hányás stb) viszont elkezdett nőni a hasam ami különös. Mostanában sokat eszek de akkor is. Elméletileg kerekedett a hasam ami a terheseknél valószínű de nem tudom. Ezek mellett néha folyásom is van ami nem kellemes illatú. Lehet mástól ez a "hirtelen" nagy has? Ennyi idő alatt látszik ha valaki terhes? Mit gondoltok/tanácsoltok? Légyszíves ne írjatok hülyeséget, negatív kritikákat!

2015. márc. 11. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Au.. Egyrészt aktus után értelmetlen tesztelni 10 nap múlva is, Nemhogy 3-4. Másrészt a hasad nem nő akkor se ha terhes vagy. Puffadás is inkabb 6-8 hetesen jelentkezik. Késik a menzid? Csináltál a napokban tesztet? Ez a kettő inkább ad okot gyanúra mint a has növése.
2015. márc. 11. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
3-4 napra egy teszt se mutatja ki a terhességet. Csinálj új tesztet.
2015. márc. 11. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:

ha folyásod van és nem kellemes az illata akkor vmi nyavaját össze szedtél .ha az aktus után 3-4 nappal teszteltél dután és negatív lett hidd el reggel is az lett volna.ha kimarad a menstruációd akkor tesztelj előbb ne mert semmi értelme.

ezt olvasd el

[link]

remélem tudtam segíteni

2015. márc. 11. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Korán teszteltél. 72 órás tablettáért kellett volna menni, de már csak a teszt marad. Utolsó vérzésed első napja?
2015. márc. 11. 19:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Januárban nem jött meg, gondolom a sok stressz miatt, de februárban mikor ez történt utána normális meg jött. Amúgy köszönöm a válaszokat,hasznosak!
2015. márc. 11. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Februárban mikor?
2015. márc. 11. 19:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Február 11.-én feküdtem le vele és 18.-án jött meg.
2015. márc. 11. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Kb. egy hét múlva tesztelj újra.
2015. márc. 11. 19:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm!
2015. márc. 11. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!