S. O. s! Méhtükrözést nektek hol csináltak? Minél előbb kéne, magánrendelő is jó.
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 13:40
1/11 anonim válasza:
Szia! Nekem a nőgyógyászom csinálta a méhtükrözést a saját rendelőjében.
2/11 A kérdező kommentje:
Magánrendelő? Mennyiért csinálta? Tudsz adni elérhetőséget? Köszi
2010. febr. 15. 13:58
3/11 A kérdező kommentje:
Mármint a nőgyógyászod elérhetőségét :)
2010. febr. 15. 13:59
4/11 anonim válasza:
Nekem úgy volt ez a vizsgálat, hogy rákszűrésre mentem. Aztán a doki végzett egy hüvely és méhtükrözést is, majd vett mintát, amit szintén elküldött a rákszűréssel együtt vizsgálatra, jövőhéten lesz meg az eredményem. Én székesfehérvári vagyok, nem tudom, hogy neked jó-e ez a cím, merre laksz?
5/11 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy nálunk a méh és hüvelytürözés minden évben alapban meg van csinálva, ha jelentkezem rákszűrésre...
6/11 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok, de mivel sürgős lenne minél előbb a vizsgálat, Székesfehérvárra is leutaznék, ha Pesten nem találok orvost, aki megcsinálja.
2010. febr. 15. 14:10
7/11 anonim válasza:
Nem tudok neked privit írni, letiltottad...
Én a Család És Nővédelmi Központban voltam, a központ telefonszámát itt megtudom adni: 0622/316-154
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2010. febr. 15. 14:19
9/11 anonim válasza:
Ne haragudjatok, hogy belekérdezek, de valószínű nekem is méhtükrözésre lesz szükségem. Nagyon fájdalmas? Nagyon félek tőle. :-(
10/11 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem fáj a méhtükrözés, csak egy picit kellemetlen, na jó kellemetlenebb mint egy sima nőgyógy. vizsgálat, de kibírható. Nekem minden évben megcsinálja az orvosom, ha megyek rákszűrésre. Sokkal nyugodtabb vagyok tőle egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!