Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet velem? Korábban mint...

Mi lehet velem? Korábban mint kellett volna de megjött rendesen, bár csak 2napig tartott. Ma pedig.

Figyelt kérdés
Ma reggel pedig rosszul lettem a kávétól.Olyannyira,hogy hánytam.Most is olyan érzésem van,minta mindjárt megjönne,de most múlt el.Nem értem.Lehetséges,hogy mégis baba lehet a dologban???Volt már így valaki?Segítsetek!
2010. febr. 15. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti előfordulhat, hogy baba van. Én a helyedben tesztelnék egyet. Máskor rendesen szoktál menstruálni?
2010. febr. 15. 10:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen.28-29napra szokott megjönni rendesen.Most a 25napra jött.Ez jelenthet valamit?Tesztelni...hát,nem felesleges?
2010. febr. 15. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:

A kérdésedben azt feltételezed, hogy baba lehet a dologban. De ezt a neten keresztül senki sem fogja neked diagnosztizálni, nem látunk ugyanis bele. Ezért neked magadnak kell elvégezned a terhestesztet, amit - képzeld! - pont arra találtak ki, hogy megtudd: terhes vagy-e, vagy sem.

Szóval tesztelj.

2010. febr. 15. 14:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves második.

Nem vagyok fogyatékos,sem tinilány.Tudom,hogy kell használni egy terhességi tesztet.Hidd el.Már van egy lányom is,aki már 10éves.

Csupán arra lettem volna kíváncsi,hogy járt e már így valaki,és baba lett belőle.Mert ilyen téren minden menzesz után tesztelgethetnénk...

2010. febr. 15. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
szia!nekem is normálisan jön meg minden hónapban de most semmi egy hete..nekem 9 éves a lányom és már várom is a babát..remélem nekem az lesz..voltál terhes a lányod után?
2010. febr. 16. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!