Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11. dpo, nem első vizelet....

11. dpo, nem első vizelet. Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon korai volt, meg, hogy nem is első vizelettel készült, de a gyógyszertárban valami erős sugallat miatt vettem egy tesztet és persze nem bírtam várni reggelig (11 hónapja várunk babára ezért vagyok türelmetlen már)

[link]

2015. márc. 9. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Én semmit nem látok rajta, de 11ik napon nekem is nagyon halvány volt, annyira,hogy kéne semmi nem látszódott, de élőben halványan egyértelműen láttam a második csíkot, ha te látod és rózsaszín akkor ott van.
2015. márc. 9. 13:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Az van, hogy nem tudom...olyan, mintha a reagens helye átázott volna...nem tudom jobban leírni, mint amikor átázik egy szalvéta, olyasmi. Rózsaszínnek nem igazán látom, annyira halvány.

Lehet, hogy ez a szellemcsík?

2015. márc. 9. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem látszik. De ha te élőben látod akkor az jó :) ismételd majd meg vagy két nap múlva.
2015. márc. 9. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom de amíg nem csinálsz máskor egy másik tesztet erre így nem tudunk válaszolni. :(
2015. márc. 9. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem látok 2. csíkot. De nagyon korán teszteltél, ráadásul nem első vizeletből. Szerintem ismételj 3-4 nap múlva és írd meg mi lett. Drukkolok!
2015. márc. 9. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Utálom magam azért amit írni fogok!

De egy pár nap múlva próbáld meg újra!

Mi csak egy pár hónapja próbálkozunk a hétvégén történt: péntek (14. dpo) reggel halvány csík, szombat még halványabb ma reggel: semmi! Azt hiszem ez biokémiai terhesség (volt)! És most várom a mensim (mivel PCOS vok és nagyon gáz a ciklusom volt olyan hogy az ovu után 20 napra jött meg, ezért nem várom meg a késést). és azon gondolkodom egész nap vajon így jobb hogy tudok róla vagy jobb lenne ha nem is tudtam vna?! Mondjuk annyi ha túl sokszor előfordul legalább támpont lesz a dokinak.

Drukkolok! Minden jót! Ebből még tényleg lehet pozitív!

2015. márc. 9. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Látom halványan a rózsaszínes csíkot főleg az aljának van jobban színe de kicsit vastagabb a csík.nem?
2015. márc. 9. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!