Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csináltam terhességi tesztet....

Csináltam terhességi tesztet. Clear Blue Compactal. Szerintetek száradási csík vagy pozi teszt?

Figyelt kérdés

[link]

igy tudtam csak képet küldeni mert telóról vagyok. 2 éve várunk már a babára és nem tudom elhinni hogy ez pozi teszt lenne. köszönöm a válaszokat

2015. márc. 8. 18:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Annak néz ki. Persze, még ne éld bele magad teljesen, sok pozi teszt nem végződik kisbaával. De az biztos, hogy ez egy pozi teszt és ha minden jól megy akkor nemsokára kisbabád lesz :)
2015. márc. 8. 18:54
 2/19 anonim ***** válasza:
Ilyen teszten még nem láttam száradási csikot, sztem pozitiv :) Gratula!
2015. márc. 8. 18:54
 3/19 A kérdező kommentje:
na köszönöm :) remélem baba lesz de ugyse élem magam bele sok csalódás volt már..
2015. márc. 8. 19:01
 4/19 anonim ***** válasza:

Az biztató, hogy kék a másik csík is. Mikorra nem várod?

Én egy másik tesztel tesztelnék reggeli első vizeletből.

2015. márc. 8. 19:54
 5/19 A kérdező kommentje:
már 4 napja kellett volna megjönnie. reggel digitálisat veszek. az a legjobb mert az ki is mutassa hány hétbe vagyok :)
2015. márc. 8. 20:46
 6/19 anonim ***** válasza:

Pedig ez pozitiv :-)

2évet,huha!Drukkolok és gratulalok!

2015. márc. 8. 21:00
 7/19 A kérdező kommentje:
hát igen 2 év nagyon sok idő és nagyon sok rossz volt és csalódások :( azért is irtam ide mert egyszerűen nem birom felfogni, hogy pozitiv. pedig mindenko azt mondja már vafy 150 ember biztos mondta már facen, de akkor se. Reggel fogok rájönni ha megcsinálom digitálissal és kiírja,hogy hány hetes vagyok. Mert hiába látom én is,hogy pozi meg nem száradási csík mert ha az lenne akkor vékonyka vonal lenne meg más szinü is. De reménykedek de nem èlem bele magam egyáltalán.
2015. márc. 8. 22:14
 8/19 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos kérdés hogy mennyi idő után jelent meg az a halvány csík? A pozitívnak meg kell jelennie az első 5 percben, utána nem értékelhető. Sokakat behúz ez a dolog a csőbe. :)

Én is ajánlom a CB digitálisat. Én is csináltam olyat az elsőnél. A másodiknál 2 különböző márkájú "csíkosat" csináltam, de egyből megjelent mindkét csík mindkét teszten, ahogy a pisi elérte. :)

2015. márc. 8. 23:12
 9/19 anonim válasza:
Majd írj,hogy mi lett,szurkolok :)
2015. márc. 9. 01:29
 10/19 anonim ***** válasza:
A digitális is pozi lesz! 😃
2015. márc. 9. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!