Nagyon szeretnénk már babát, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Már fél éve próbálkozunk a párommal. A ciklusaim rendszeresek 28 nap. Ovulációm 1-én volt. Szeretkeztünk abba az időbe. 10.-én enyhe vérzésem volt, és azóta se semmi.A hasam tompán fájdogál, és sárgás szagtalan folyásom van.Tisztasági betét kell.Holnapra nem várom. Szerintetek lehet baba? Mikor csináljak tesztet, hogy biztosabbat mutasson?2010. febr. 14. 20:57
1/6 anonim válasza:
ha terhes lennél, azt holnap reggel már mutatná a teszt. A folyás viszont nem terhességi előjel, erre figyelj oda, ha nme va
2/6 anonim válasza:
bocs, szóval ha nem is vagy terhes, dokihoz azért menj el
3/6 anonim válasza:
Szerintem természetes, ha valakinek folyása van, van akinek kevesebb, valakinek több, nem feltétlenül kell orvoshoz menni.
De valóban terhességre csak a teszteredményből tudsz következtetni, nem érdemes nekünk jósolgatni, bármi lehet.
4/6 anonim válasza:
Nekem folyasom volt mielott megkellett volna jonnie.Es nem jott meg aztan:-) ez egy jele lehet a terhessegnek. En most 9. hetben vagyok es meg mindig van,tisztasagi betetet kell hasznalnom.Az orvos szerint ez termeszetes. Nem akarom, hogy eleeld nagyon magad,igazabol a teszt fog mindent elmondani.Az elmaradt menszi utani reggelen tesztelj.Majd ird meg az eredmenyt.Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
Szia! Én pár napja tesztelem pozitívat és nekem is sok folyásom van, pedig eddig nem volt rám jellemző. De ez természetesen emberenként változik. Én már csinálnék tesztet a helyedben, nekem az ovu utáni 10.napon pozitiv lett a teszt. Drukkolok!:D
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos tegnap megjött:( Előfordulhat hogy nem tudott beágyazódni, és kilőködött? Egyik barátnőm mesélte, hogy ő 3 alkalommal is így volt, és utána lett terhes. Lehetséges ez?
2010. febr. 17. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!