Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Járt úgy valaki, hogy aznap,...

Járt úgy valaki, hogy aznap, amikor meg kellett volna jönnie, erősen görcsölt, aztán mégse jött meg? Lehet ebből baba?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem sajnos volt ilyen, nagyon szeretnénk babát örültem is hátha de kiderült egy ciszta miatt voltak ezek a tüneteim :(

Kívánom hogy neked baba legyen a dologban!

2015. márc. 6. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem kb éppen ez volt. Azért volt furcsa, mert bár iszonyatosan szoktam görcsölni menzikor, de soha nem előtte, csak ha már megjött. Abban a hónapban viszont már napok óta menzi szerű görcseim voltak (nem olyan brutál, mint szokott, de határozott görcsök). Nem is teszteltem éppen ezért, mert azt hittem, felfáztam, vagy valami van, de aztán csak nem jött, két nap után teszteltem erős pozit délután :) Nagyon drukkolok, hogy babás légy!
2015. márc. 6. 16:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Mindkét terhességemnél ez volt. De én nem aznap, hanem azon a héten végig éreztem. Aztán mikor már 5-6 napot késett akkor teszteltem.
2015. márc. 6. 17:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Igen. És rá 9 hónapra fiam született :)
2015. márc. 6. 19:40
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, - igazából nálam is napok óta jelentkezik, de éjjel arra ébredtem, hogy eléggé görcsöl a hasam és nagyon hányingerem van. Viszont azóta sem jött meg... Ha hétfőig nem jelentkezik, akkor gondoltam, tesztelek. :)
2015. márc. 6. 21:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem előtte volt pozi tesztem és olvastam hogy a szervezet emlékszik a nemvárt napjára és olyan volt mint ha meg akarna jönni. Ugy is ereztem de meg is voltam ijedve hogy meg fog jönni. Másnapra elmúlt és megúsztam szárazon amúgy. :)
2015. márc. 7. 22:12
 7/12 A kérdező kommentje:
No, mensi sehol - viszont nem bírtam holnapig, ma teszteltem. Negatív - viszont a korábbiakkal ellentétben, amikor vizes folyás mensit jelzett, most fehér folyásom van.
2015. márc. 8. 15:39
 8/12 anonim válasza:
Mi lett az eredmény terhes vagy ?
2015. márc. 11. 20:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Legutóbb kedden teszteltem, hát... nem tudom eldönteni, hogy láttam csíkot, vagy csak szerettem volna. :) De tény, még mindig nem jött meg... Holnap újra próbálkozom. :)
2015. márc. 12. 13:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Pozitív. :)
2015. márc. 16. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!