Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy buta kérdés, de...

Lehet, hogy buta kérdés, de ha évek óta megszakítással védekezünk (latex allergiám van, hormonokkal nem vagyok baráti viszonyban) és eddig bevált akkor lehet, hogy ha próbálkozni fogunk nem fog összejönni?

Figyelt kérdés
Annyi helyen láttam már, hogy a megszakításról azt mondják, hogy semmit sem ér, és hogy úgy lettek terhesek. Lehet, hogy mégsem úgy lettek állapotosak, csak ez volt a "kifogás?" vagy velünk van valami probléma?

2015. márc. 5. 08:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Halló.. Itt első hónapban összejött. Gumival vedekeztunk évekig aztán egyre kevesbe viseltem, igy megszakítással voltunk utána, sose estem teherbe. Ellentétben az első hónappal amikor már babát akartunk.

Tegyük hozzá hogy mi fel voltunk készülve a kockázatra és örömmel vállaltuk volna a babát ha úgy alakul.

2015. márc. 5. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja lemaradt. Az elovaladek valoban veszélyes. De szerény véleményem szerint az inkább kockázat hogy egy másodpercen mennyi múlhat ha a srác nem veszi ki időben. Szerintem a sok megszakitasos "baleset" nagy része ilyen faziskesesek miatt lehet.
2015. márc. 5. 12:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó egyet értünk szerintem is inkább ez lehet a dologban. De persze nem biztatok senkit az ellenkezőjére :D
2015. márc. 5. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is így vagyok. :D szerintem az csinálja így aki nem bánná ha véletlenül teherbe esne :D nalunk se veletlen hogy elhagytuk a gyógyszert és kb fél évre rá már akartuk a babát.

Van esetleg aki nagyon bátor de sajnos van benne kockázat. De ha mégse történik semmi, nem jelenti azt, hogy próbálkozás után gond lenne.

2015. márc. 5. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Mi 11 eve alkalmazzuk a megszakitasos "vedekezest". Csak akkor jott a baba mikor akartuk is. Elso gyermekunk aki mar 6 eves 5 honap utan jott ossze. A tesot most varjuk o elsore sikerult. Tehat nalunk bevalt
2015. márc. 5. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!