Egy nappal az aktus után a nőgyógyász meg tudja állapítani, hogy terhes vagyok e vagy nem?
Figyelt kérdés
Holnap tervezek nőgyógyászhoz menni, mert ma lefeküdtem a barátommal, de a kotonnak a "spermatartály" részébe kevés volt a hely, ezáltal a sperma kifolyt (nem szakadt ki a gumi, felül, a farka tövénél jött ki a cucc). Az elélvezés után még pár pillanatig bennem volt a barátom, ezért félek, hogy amikor a cucc kifolyt, belém is mehetett. Tudom, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy terhes lehetek, de azért valami hasznos infót, tippet elfogadnék. Nagyon nem lenne jó, ha beesne egy pulya. 72 órás tabit vény nélkül lehet kapni? Mennyiért?2015. márc. 4. 20:33
11/13 anonim válasza:
A dokinál az esemény utánival kezdj, mert még te is pulya vagy! Vény nélkül nem lehet kapni, de ha rajtam múlna még ingyen is osztogatnám, hogy elkerüljük az ilyen beszélgetéseket. Sokszor a 4 hetes terhességet sem tudják biztosra megállapítani, nemhogy másnap...! Te jó ég! :D
12/13 anonim válasza:
Megnéztem neked mennyit kérj anyutól. 4-8 ezer között mozognak.
13/13 anonim válasza:
Hát nem olcsó az tuti de inkább... egyébként ha nem elég a "spermatartály" inkább segítsen magán a barátod aktus előtt nem sokkal... akkor hátha elég lesz :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!