Esténként bekeményednek a melleim, ég a gyomrom, a teszt negatív. Lehet, hogy terhes vagyok?
Szeptember 24 én jött meg útoljára mensim. október 23-án (kedd) lett volna esedékes. Nem jött meg szombaton csináltam egy tesztet ami negatív lett. Azóta sem jött meg. Különösebb jelem nincs, csak eseténként be keményednek a melleim. Néha napközben is előfordul de ez ritka. Van olyan mintha tűt szurkána benne, meg néha viszket a mellbimbóm is. NA meg nagyon könnyen felkapom a vizet. JA és egy hete estére már nagyon ég a gyomrom is pedig nem is eszek olyan kaját ami savat csinálhatna. Szombat óta készülök, hogy majd másnap csinálok még egy tesztet, de félek, nem szeretnék mégegyszer negatív eredményt látni. Régóta szeretnénk babát. Mindenki mondta, hogy ne görcsöljek rajta és úgy érzem az elmúlt egy hónapban megpróbáltam nem gondolni rá.
És még egy kérdés: Azt tudom hogy a tesztet a reggeli vizeletből kell csinálni, de én sokszor felébredek 5-6 között pisilni, de utána még vissza fekszek aludni 7-ig. Melyik vizeltből csinéáljam a tesztet 5 óraiból vagy 7 óraiból?
Hamar csináltad a tesztet. Én elég nagy esélyt látok arra, hogy babát vársz. Csinálj megint tesztet (én nem bírnám ki a 4 napos ünnepet), és az első vizeletből, tehát 5-6 óra közöttiből csináld. Sok sikert!
Ui. Elárulhatnád, hogy csinálod a "nem görcsölést"? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!