Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a paromnak a spermaja 0...

Ha a paromnak a spermaja 0 százalékos a nemzökepessegre, akkor mennyi eselyem van, hogy teherbeessek?

Figyelt kérdés
vitaminok es segitseg nelkul
2015. márc. 3. 12:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
84%
Ez tényleg nehéz kérdés.... Mivel ha nullával osztasz akkor az eredmény mindig nulla.. Szóval ha te 100% termkény vagy. a barátod meg 0% akkor az eredmény 0% Nem eshetsz teherbe. Hacsak a tejesember, vagy a postás benem segít. Örülök, hogy segíthettem.
2015. márc. 3. 12:09
 2/11 Sezlonyrugó válasza:
100%
Ha jóban vagy a postással, akkor van rá esély!
2015. márc. 3. 12:14
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi a valaszokat

vegulis en arra gondoltam, hogy veletlen nem e eshetek teherbe

2015. márc. 3. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
esély meg van rá. volt hasonló a tv-ben és a pár szétment majdnem, de a génvizsgálat kimutatta, hogy az orvosilag utódnemzésre képtelen hapsi volt az apa
2015. márc. 3. 12:41
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi a valaszt

allitolag fogamzasgatlo mellett is van aki teherbe esik, körulbelul annyi eselye lehet igyis nem?

2015. márc. 3. 12:58
 6/11 anonim válasza:
Ha a párodnak valóban tartósan 0 % a nemzőképessége akkor nem eshetsz teherbe. Viszont nem tudom elképzelni, hogy valakinek tartósan 0% nemzőképes legyen a spermája. Ez még az egy herével rendelkező embereknél is ritka.
2015. márc. 3. 13:09
 7/11 A kérdező kommentje:

szia

A paromnak klinefelter szindromaja van gyerekkora ota, injekciot kap 4 havonta a tesztoszterin miatt. Ö mar 33 eves a nyaron vizsgaltak meg a spermat az orvos szerint 0 szazalek eselye van a nemzökepessegre.

2015. márc. 3. 13:45
 8/11 anonim válasza:
Ha ez így van akkor el tudom képzelni, hogy 0% a nemzőképessége. Viszont az injekciókúrától javulhat a herék állapota és részlegesen visszanyerheti a nemzőképességét, de ebben nem vagyok biztos. Kérdezz meg egy orvost.
2015. márc. 5. 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
Egyeske, nullával lehet osztani. ;) És olyan, hogy 0% spermájú, olyan nagyon ritkán van, de azoknál is előfordul, hgoy bumm egyszercsak áldott állapot. :D
2015. márc. 5. 19:39
 10/11 anonim válasza:
Tőle semmi esélyed sincs ,ezen vitaminok nem segitenek,legfeljebb orvos .Minimum 19 millió spermiumnak kellene lenni 1 ml ondóban .Ez sem sok a 47 millióhoz képest .
2015. márc. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!