Sárgatestpótlást milyen gyógyszerrel kezelik?
Pont én is ma akartam ezt megkérdezni, de megelőztél. Úgyhogy kíváncsi vagyok milyen válaszokat kapsz!
Nekem már néhány nappal a menzi előtt szokott barnás folyásom lenni és a menzi után is 1-2 nap. Mondtam már a dokimnak, de azt mondta nem vészes úgyhogy nem kaptam rá semmit!
De ettől még simán teherbe lehet esni és kihordani a babát, ez a jó hír! Bár én is jobban örülnék ha nem lenne!
Hormonvizsgálattal szűrik ki: a ciklus során 3 meghatározott napon kell vért venni a leendő anyukától.
kezelni progeszteron-tartalmú szerrel szokták: a ciklus második felében Utroigestant vagy Duphastont adnak.
A barátcserjének is hasonló hatása van, csak nem az9nnali (a hatásra minimum 2-3 hónmapot várni kell), és nem oyan erős. Mielőtt orvoshoz fordul az ember, érdemes kipróbálni, hátha.
nekem bejött, igaz, én főleg közti vérzésre szedtem. de az is elmúlt tőle 3 hónap alatt, ráadásul babás is lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!