Van még esélyem arra hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Na szóval december17én jött meg utoljára és február 4én teszteltem délután egy negativat majd megismételtem 6-án reggel első vizeletből de szintén negativ lett. De viszont január óta minden reggel fáj a fejem egyszer voltam rosszul, egyszer volt olyan hogy majdnem elájultam és mindig olyan érzésem van mint ha megakarna jönni de semmi. Kicsit érzékenyebb a mellem is és fáj a hátam de nagyon.2010. febr. 13. 19:33
1/6 A kérdező kommentje:
És egyik napról a másikra hirtelen szorította az őva csípőmet muszáj volt kintébb vennem.
2010. febr. 13. 19:35
2/6 A kérdező kommentje:
Jővőhéten megyek dokihoz de nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2010. febr. 13. 19:36
3/6 anonim válasza:
Ha terhes lennél,akkor kb 8 hetes lennél.
De negatívak a tesztek.
Ilyen idős terhesen azért már a legrosszabb fajta teszt is kimutatja a babát.
Nőgyógyász már simán kitapintaná,és az ultrahangon már fejlődő újjacskákat is látnál....
Szerintem mástól késik ilyen sokat a mensid.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,a párommal már nagyon vágyunk babára sajnos eddig sikertelenül:(
Ezért még reménykedem
2010. febr. 13. 21:08
5/6 anonim válasza:
En mar tobb olyan tortenetet hallottam, hogy a teszt valami oknal fogva nem mutatja ki a terhesseget!! Es megis terhes az illeto! Ne add fel! Lehet ott meg baba!!:-) Majd legyszi ird meg, hogy a doki mit mondott!!
6/6 A kérdező kommentje:
Én is ezért reménykedem nagyon.Köszönöm a biztatást meg fogom irni.
2010. febr. 13. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!