16 napja késik, lehet baba?
Figyelt kérdés
egy hét késés után,a tesztem negatív lett.azóta nem teszteltem.néha görcsöl a petefészkem,és a mellem kicsit fáj,de csak ha megnyomom,és néha ilyen szúró fájdalom áll bele,de csak egy másodpercre.ez lehet a hormonoktól,vagy esetleg baba?ja,clostit szedtem.2008. aug. 24. 15:24
1/3 anonim válasza:
Hát, én elmennék orvoshoz, és akkor ő meg fogja tudni mondan, hogy miért késik, de lehet, hogy a Clostytól.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem késett 5 napot és csináltam tesztet ami negatív lett, majd másnap elmentem a dokihoz vérvételre hogy nézzék meg, hogy babát várok-e... még aznap meglett az eredmény, hogy kismama vagyok:-) Szóval sajnos nekem a tesztek kapcsán nincs jó véleményem, a vérvétel a tuti. Szerintem menjél el a dokihoz egy vérvételre.
3/3 anonim válasza:
Szia! 16 napos késésnél már a doki is látni fogja ha babás vagy. Szurkolok neked nagyon, tudom milyen rossz a babóra várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!