Ovulációs teszt ha pozitív onnantól számítva mikor van peteérés? Mi van ha már az ovu teszt pozitívja előtt tüneteim vannak? Később lesz pozitív az ovulációs teszt?
Figyelt kérdés
A 15.napon vagyok, ma csináltam ovu tesztet,a tegnapihoz képest már erősebb a csík, de még mindig nem tűnik legalább egyformának,vagy közel egyforma erősnek. Amelyik nap pozitív lesz,aznap lesz a peteérés,vagy utána még 36 óra? Elvileg rá van írva a teszt papírjára, de úgy érzem,hogy előbb lesznek tüneteim, hasszurka stb, mint hogy pozitív legyen?2015. febr. 27. 20:27
1/3 A kérdező kommentje:
Természetesen kétnaponta együtt vagyunk,de nem titkolom,hogy inkább kislányt szeretnék másodjára..bár nyilván pont ezért lesz fiam,mert ezt leírom:)
2015. febr. 27. 20:29
2/3 A kérdező kommentje:
A kislányom úgy fogant,hogy kétnaponta voltunk együtt a párommal, viszont nem értem,mert ott peteérés környékén vagy utána is együtt voltunk kétnaponta, elvileg peteérés előtt pár nappal kell utoljára együtt lenni a kislányhoz..
2015. febr. 27. 20:32
3/3 anonim válasza:
Aktuális ugyhogy leírom az en ehavi példámat.
7-.8.napon mar nagy ovus fájdalmaim voltak,csináltam tesztet es mar eleg jol kijött a 2.csik...Aztan gondoltam majd 12.nap korul folytatom ujra.(mivel 27naposak a ciklusaim).Azon a napon sem lett pozi az tesztem.Masnap mentem nőgyógyászhoz,mondta h a bal oldalon van egy nagy domináns tuszo.Azt hiszem 18mm-t mondott,en is jol lattam.
Ovus fájdalmam is ujra volt,erre megcsinalom a tesztet es meg mindig nem eros pozi.Szoval hagytam a fenébe,nem idegesítem magamat...Szerintem számolj vissza a ciklushosszodbol,ami kijön valoszinusitheto ovunak az elott legyetek egyutt.(egyébkent sok ismerősömnek nem jott ez be,pl a kisfia 28nap mellett a 9.napon fogant)sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!