Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aug. 28-án várom a nem várt...

Aug. 28-án várom a nem várt menzit! Sikerülhetett? Dokim szerint semmi akadálya a dolognak!

Figyelt kérdés
Aug.1-jén kezdődött a menzim, Aug.28-án várom a nem várt menzit, peteérésem 13., 14-én volt a dokim szerint, aki azt javasolta, azokban a napokban legyünk együtt, ami volt is, csak szeretném tudni hogy már ilyenkor kell e lennie valamilyen jeleknek arra hogy sikerülhetett e a babó? Vagy még tul korai? Most még csak a melleim fájnak de csak enyhén, ha hozzaérek akkor jobban érzem! Szerintetek? Köszi mkinek a választ!
2008. aug. 24. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem még nagyon korai lenne bármilyen jelre azt mondani, hogy babó! Kitartás és türelem! Nagyon szorítok!

2008. aug. 24. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a cipőben vagyok, azzal a csöpp különbséggel, hogy én 30-ára nem várom!

Ha nem jönne meg a mensid a szokott időben, akkor nyugodtan teszteljj.

Sok sikert!

2008. aug. 24. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Nekem márc 1-én volt meg utoljára,15-én voltunk együtt,de a tesztem már 27-én pozitív lett.

Remélem kicsit segítettem.Ja és 15-e után egy héttel már nekem is érzékenyek voltak a melleim.

Sok sikert:26heteske

2008. aug. 24. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Teszteljetek!

A jó minőségű tesztek már 3 napos terhességet is kimutatnak!

2008. aug. 24. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is csatlakoznék!!! :)

Én 27-re nem várom mikit...tegnap teszteltem és negatív lett. Én még reménykedem. :-)

Nagyon szorítok neked!!!!!!

2008. aug. 24. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem voltak jeleim. Pocim feszült, állandóan mindjárt megjön érzésem volt. Émelyegtem.

Állítólag a Clear blue már 4 nappal a nemvárt előtt kimutatja, ha baba van. Nekem a napján lett egyértelműen pozitív a (Coralene) teszt. Előtte pár nappal a Gabriel alig láthatóan két csíkos volt. Szerintem a napján tesztelj, ha nem akarsz/bírsz addig várni, akkor próbáld meg a Clear blue-t

2008. aug. 24. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 30-ra várom, vagyis nem várom! Én múlt héten émelyegtem+szédültem. Csináltam egy tesztet(pregreny easy-vel), de sajna negatív lett. Tegnap óta viszont fáj a pocakom+melleim és úgy érzem, mintha bármelyik pill.-ban megakarna jönni a mensesem.Bízom benne, hogy sikerült nekünk is!!!! Szorítok nektek is!
2008. aug. 25. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!