Aug. 28-án várom a nem várt menzit! Sikerülhetett? Dokim szerint semmi akadálya a dolognak!
Szia!
Szerintem még nagyon korai lenne bármilyen jelre azt mondani, hogy babó! Kitartás és türelem! Nagyon szorítok!
Ugyanebben a cipőben vagyok, azzal a csöpp különbséggel, hogy én 30-ára nem várom!
Ha nem jönne meg a mensid a szokott időben, akkor nyugodtan teszteljj.
Sok sikert!
Nekem márc 1-én volt meg utoljára,15-én voltunk együtt,de a tesztem már 27-én pozitív lett.
Remélem kicsit segítettem.Ja és 15-e után egy héttel már nekem is érzékenyek voltak a melleim.
Sok sikert:26heteske
Teszteljetek!
A jó minőségű tesztek már 3 napos terhességet is kimutatnak!
Én is csatlakoznék!!! :)
Én 27-re nem várom mikit...tegnap teszteltem és negatív lett. Én még reménykedem. :-)
Nagyon szorítok neked!!!!!!
Nekem voltak jeleim. Pocim feszült, állandóan mindjárt megjön érzésem volt. Émelyegtem.
Állítólag a Clear blue már 4 nappal a nemvárt előtt kimutatja, ha baba van. Nekem a napján lett egyértelműen pozitív a (Coralene) teszt. Előtte pár nappal a Gabriel alig láthatóan két csíkos volt. Szerintem a napján tesztelj, ha nem akarsz/bírsz addig várni, akkor próbáld meg a Clear blue-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!