Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenkinél jelentkezik...

Mindenkinél jelentkezik barnázás a beágyazásnál?

Figyelt kérdés

Mi babat szeretnenk de csak szepen, lassan.3 napom van a tesztelesig, akkor kellene megjonnie.( remelem nem jon meg).Gyakran vagyunk eggyutt a parommal.A melleim erzekenyek es viszketnek, az alhasamban enyhe bizsergest erzek, ezenkivul semmi mas tunet.

Persze lehet, hogy a menszi miatt is de en remenykedem...szerintetek, esely babara? Lehetnek ezek jelek?.

Meg valami....homeroztem egy ideig de nem valt be.Soha nem ment 37 fole. Ma es tegnap viszont 37 volt.

2007. okt. 30. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinél van barnázgatás a beágyazódásnál.

A tüneteid alapján lehetsz terhes!

Sok sikert!

2007. okt. 30. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia,

Ha nem vagy beteg és reggeli hőmérsékletet mértél, akkor lehetsz terhes. Türelem csinálj egy tesztet, ha eljön az ideje. Szorítok.

2007. okt. 30. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem volt egyáltalán barnázás, de a tünetek stimmelnek. Még pár nap és a teszt vagy a doki megmondja:-)

Szorítunk

2007. okt. 30. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van és mindegyiknél ugy vettem észre a terhességet,hogy nem jött meg a mesim,pedig nekem mindig napra pontos volt.A tünetek is csak pár nappal később jelentkeztek,már amelyiknél voltak:-).
2007. nov. 3. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!