Barátommal szeretkeztünk, első alkalom volt. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Barátommal szeretkeztünk, gumit huzott, de az aktus 10 percig tartott! Majd levette a gumit h kb ennyi volt, mert nem akart tovább kinozni, mivel nekem az első volt! De miután levette éreztem h ott "nedves" és annyit csinált h félig bedugta, d emondtam neki h igy NEM mert nem akarok ilyen hamar gyereket! Ettöl ugye nem lehetek terhes? gondolom nem:) és h helyesen tettem h nem engedtem neki..:)2008. aug. 24. 10:51
1/9 anonim válasza:
Nagyon jól tetted, felelőtlenség védekezés nélkül szeretkezni. Valószínű nem vagy terhes. Azért nem ártana egy 72 órás tabi. Nem írtad, h elment-e a barátod vagy sem. Mert ha maradt a péniszén sperma, akkor egy kicsit veszélyes...
2/9 A kérdező kommentje:
bocsánat kihagytam!!! nem ment el:)
2008. aug. 24. 10:55
3/9 anonim válasza:
ha megtörölte előtte a péniszét, akkor nincs gond. ha nem, az picit neccesebb, de szerintem akkor sincs miért aggódnod, nagyon kicsi az esélye, hogy baj lesz. jól csináltál mindent.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. aug. 24. 11:32
5/9 anonim válasza:
Szerintem kicsi az esélye...de nagyon jól tetted h nem engedted neki! múltkor nálunk sem volt óvszer és mondta h "majd vigyázok" -.- persze...nem engedtem neki. egy kicsit be is fordult de túlélte... Okos voltál ;)
6/9 anonim válasza:
Jól tetted hogy nem engedted végig a barátodat, de azt ugye tudod, hogy az előváladék is tartalmaz/hat spermiumokat???
7/9 anonim válasza:
Szióka! Egyet értek az előttem szólókkal, és tényleg ügyes vagy, hogy nem engedted meg neki. Ha kellesz neki, akkor így is elfogad, ha meg csak arra kellettél, akkor tehetsz bármit semmi sem lesz jó neki, és sértődéssel meg "érzelmi zsarolással" akarja majd elérni a védekezés nélküli szexet, ezért azt tanácsolom, hogy amíg te azt nem érzed, hogy anélkül is megbízhatsz benne, addig csak védekezve szeretkezzetek. Azt azért szeretném elmondani, hogy az óvszer belső fele spermaölő szerrel van átitatva. Tehát ha még volt is előváladéka akkor sem tudsz terhes lenni,vagy csak nagyon kis %-ban.
8/9 anonim válasza:
Nem mindegyik óvszer spermicides, pl. a Durex óvszerek nem!!! Ezen én is meglepődtem, de csak a néhány speciális óvszer spermicides. Szóval erre sem lehet számítani...
9/9 anonim válasza:
kevés óvszer spermicides, mivel nagyon sok embernél okoz allergiás tüneteket, pl. nálam is. a sima gumival semmi bajom. csak az az óvszer ilyen, amelyikre külön rá van irva, és ezek általában "normál" tipusúak, nem vékony, vagy erős, vagy barázdált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!