A tojásfehérjés folyás jelezhet babát? Tesztem még negatív volt tegnapelött.
Figyelt kérdés
Két napja késik. Hányingerem van naponta többször. Állandó meg fog jönni érzésem van, de csak nem jön. Helyette tojásfehérjére emlékeztető folyásom van. Nem viszketek és szaga sincs. Nem barnás kicsit sem.2010. febr. 13. 07:26
1/10 anonim válasza:
csinalj egy tesztet... ha negativ akkor meg fog jonni!
2/10 anonim válasza:
Folyásból nem lehet babára következtetni, mindenkinek más. Én tök száraz volta, van akinek meg krémes vagy épp más folyása van. Szóval ez egyénenként változó.
Az hogy késik, már bíztató. Holnap csinálj másik tesztet reggel. A megjön érzés normális akkor is ha baba van és akkor is mielőtt megjön, mert a szervezet "úgy tudja" most lenne aktuális a menzi.
Teszt!
3/10 anonim válasza:
A tojcsis folyás inkább mensit jelez...
4/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. Már 5.napja késik. Tesztet ma veszek újra. Érdemes délutániból tesztelni, vagy inkább várjam meg a reggelt? Ötletet is várok, hogy bírjam ki reggelig. :)
2010. febr. 15. 13:46
5/10 anonim válasza:
Nekem elég sok testápoló szerű folyásom volt, de kb a 13.dpo-n (ekkor már tudtam hogy terhes vagyok, volt pozitív tesztem) tojásfehérje folyásom volt...Ha nem tudom, hogy terhes vagyok, akkor azt hittem volna hogy ovu-m van.
6/10 anonim válasza:
Szia.Inkább reggeliböl tesztelj,az jobb.majd aztán ird ám meg az eredményt.
7/10 A kérdező kommentje:
Megoldottam. Vettem 4 db tesztet. Ellőttem egyet, miután hazaértem. Negatív. Még mindig. Viszont így, hogy van még 3, reggel tudok tesztelni. :D Már nagyon kíváncsi vagyok. Mikor lesz már reggel????
2010. febr. 15. 16:06
9/10 anonim válasza:
Én ugyan így voltam. Fehéres folyás, negatív tesztek, menzi késé. Mindenki azt mondta, hogy meg fog jönni. De én éreztem, hogy terhes vagyok, de valami miatt nem mutATTA ki a teszt. Aztán doki, és kiderült, hogy 7 hetes kismama vagyok.:-)
10/10 A kérdező kommentje:
Teszteltem. Negatív.
Ma reggel azt hittem meg fog jönni. Együtt voltunk a párommal és utána pecsételő vérzés jelentkezett (nem vagyunk durvák pedig), de csak a wc papíron látszott. Már el is könyveltem, hogy megjön, de azóta semmi a wc papíron is kezd eltűnni a dolog. Ilyenkor mi van????
2010. febr. 16. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!