Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fehér folyás, hasmenés, késés...

Fehér folyás, hasmenés, késés lehet baby?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tesztelj.
2015. febr. 23. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Amikor mi az első babát terveztük, akkor minden hónapban bebeszéltem magamnak, hogy ez terhes tünet.Hol a hasmenésre, hol a hasfájásra, stb stb. Amikor terhes lettem, kb 4 hónap próbálkozás után akkor a tüneteket simán fáradékonyságnak tudtam be,eszembe sem jutott hogy terhes lehetek. Pedig nem volt étvágyam,ha ettem iszonyú hányingerem lett és álomkór lett úrrá rajtam. A férjem kérte, hogy teszteljek. Ha valaki nagyon akar babát, tényleg mindent képes terhességi tünetnek betudni.Persze ettől lehetsz terhes, de a teszt a tuti. A késés már gyanús.tesztelj mindenképp.
2015. febr. 23. 14:13
 13/13 anonim válasza:

Szia kedves kérdező. Csinaltal mar tesztet?

Többiek: ne fikazzatok mert kerdez....aki regota akar babat minden szalmaszalba probal kapaszkodni hatha most sikerul... Ezt mindenki mashogy eli meg. Sajat magambol kiindulva tudom milyen amikor az ember nemvart kornyeken mindent tunetnek szeretne latni es aztan jon a csalodas.

2015. febr. 24. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!