Bennem maradt az óvszer, úgy, hogy a párom elment benne! Mikor kivette akkor láttuk, hogy az óvszer vége"kifele kandikál"Folyt is ki, de csak kevés! Ez a menstruációm utolsó napján történt. Szerintetek mennyi az esélye a teherbe esésnek?
Nem szaladtam egyből esemény utániért, olvastam az egyik weborvosnál,hogy menstruáció alatt eléggé kevés az esély rá!Valakinek sikerült már így teherbe esni?
Köszönöm a válaszolok! 26/N
Hát.. A spermiumok napokig életképesek és pl nekem 10. napomon volt peteérésem.
Nem mondom, hogy kifejezetten termékeny napok de esély van rá és szerintem kicsit több a minimálisnál.
Mensi utolsó napján fogant a lányunk,ma már 2 éves! :)
Ismered Murphy törvényét...? Ha nem akartok még gyereket,én nem kockáztatnék a helyedben!
Már hiába megyek esemény utániért :)
Majd megírom mi lett a vége!
És köszi a válaszokat!
Már nem azért, de ha KILÓGOTT AZ ÓVSZER VÉGE, akkor mégis hogy a jó francba került volna beléd sperma??
Máskor fogja meg az óvszert a farka tövénél, mikor kihúzza...
Egyébként meg van 120 órás esemény utáni tabi is.
Szia!
Nálunk full ez volt a helyzet,csak nem tudom hogy a ciklus melyik napján.16 éves voltam.Fogalmam sem volt,mi hogy működik.
Sajnos abortusz lett a vége :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!