Fogamzásgátló abbahagyása után terhesség? Részletesen lent.
3 hónapot kellene várni, míg a horonháztartás helyre áll.
még fog. gátló mellett is jobb teherbe esni, mint 3 h szünet nélkül
Lehet, hogy hamarabb volt peteérésed. Nekem másfél hónapig 2 havonta megjött, úgy beindította a szervezetem saját működését.
Egyébként van aki nem tart szünetet gyógyszer után, hanem egyből próbálkozik. Nekem az orvos két normál ciklust javasolt megvárni.
Amiben szerintem hibáztál, hogy hamarabb abbahagytad a gyógyszert, és nem szedted végig. Ez felboríthatja rendesen a ciklust, így akár egyből teherbe is eshettél. Egyébként ha az aktus óta eltelt 14 nap, akkor csinálj egy tesztet, ha másért nem a saját megnyugvásodért.
utolsó vagyok: *2 hetente jött meg, bocsi. Elírtam.
Azóta olvastam az utolsó kommentedet: Hát akkor hajrá:) Kívánom, hogy legyen amit szeretnél: akár pozitív akár negatív teszt! Ha pozitív akkor sincs baj, hiszen mások gyógyszer mellett is egészséges babát képesek várni, olyan kicsi már ezeknek a mai bogyóknak a hormontartalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!