Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása...

Fogamzásgátló abbahagyása után terhesség? Részletesen lent.

Figyelt kérdés
3 fázisú tablettát szedtem de az utolsó 4 tabletta beszedése előtt megjött a vèrzésem így abbahagytam.A vérzès 27.én kezdődött.Amikor abbamaradt kb 1 héten keresztül nem védekeztünk.Most tegnaptól húz a derekam csipked,szúr a hasam vérzés nincs.Sztetek lehetséges hogy a fog.gátló abbahagyása után nemsokkal volt pérés és terhes vagyok??
2015. febr. 20. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:

3 hónapot kellene várni, míg a horonháztartás helyre áll.

még fog. gátló mellett is jobb teherbe esni, mint 3 h szünet nélkül

2015. febr. 20. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, nekem ugyan így volt, nem vártunk vetélés lett a vége mert beteg baba volt :( majdnem 2 évig szedtem, és mondta a doki is h kellett volna várna legalább 2-3 hónapot amíg kitisztul a gyógyszer, és úgy próbálkozni.
2015. febr. 20. 10:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de ezt cáfolom.Két egészséges kisfiú anyukája vagyok.Egyik a tabletta abbahagyása utàn 1 hónappal a másik 2 hónappal fogant meg...amikor a nőgyógyásznak mondtam azt mondta semmi gond azért kell naponta szedni mert kiürül a szervezetből.Most pedig nem azért hagytam abba a gyógyszert mert elsősorban babát szeretnénk, de ha így alakul boldogan vállaljuk :)
2015. febr. 20. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy hamarabb volt peteérésed. Nekem másfél hónapig 2 havonta megjött, úgy beindította a szervezetem saját működését.

Egyébként van aki nem tart szünetet gyógyszer után, hanem egyből próbálkozik. Nekem az orvos két normál ciklust javasolt megvárni.

Amiben szerintem hibáztál, hogy hamarabb abbahagytad a gyógyszert, és nem szedted végig. Ez felboríthatja rendesen a ciklust, így akár egyből teherbe is eshettél. Egyébként ha az aktus óta eltelt 14 nap, akkor csinálj egy tesztet, ha másért nem a saját megnyugvásodért.

2015. febr. 20. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok: *2 hetente jött meg, bocsi. Elírtam.

Azóta olvastam az utolsó kommentedet: Hát akkor hajrá:) Kívánom, hogy legyen amit szeretnél: akár pozitív akár negatív teszt! Ha pozitív akkor sincs baj, hiszen mások gyógyszer mellett is egészséges babát képesek várni, olyan kicsi már ezeknek a mai bogyóknak a hormontartalma.

2015. febr. 20. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
En is ugy tudom, hogy a gyogyszer hamar kiürül, nem veletlenül kell naponta szedni. Ha tovabb tartana a hatasa, akkor nem kellene naponta szedni. Viszont az orvosok azert javasoljak a 3 honapot, hogy a sajat hormonhaztartas helyrejöjjön, nem pedig a gyogyszer hatasa miatt.
2015. febr. 20. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!