Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fenn állhat a várandóság vagy...

Fenn állhat a várandóság vagy csak az új 'környezet' hatása?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék a tapasztaltabbakhoz, hogy lehetséges e egy új élet hordozása vagy a szimplán új munkahely hatására 'történnek' ezek velem vagy csak 'időváltozás'? :)

Szóval. 15-e helyett 11-en (atlagosan 29 napos ciklusaim vavannak) a vártnál 4 nappal elöbb jött meg a menstruációm kicsit 'máshogy' (minden hónapba más szinte vagy több v. kevesebb illetve görcsökkel jár) most mennyiségre közepes volt de elis mult 3 nap alatt és inkább sötétebb és barnás volt illetve nem vörcsöltem egy percet sem hála égnek! A melleim már elötte egy héttel fájdogált, multhónapba egy napig sem pedig mindig szokott. Na meg a ball mellbimbóm viszket majdnem minden nap de nem mindig és még most is fáj/feszes a mellem. Kettő napja ugyan abba az időpontba van hányingerem és hányok ez reggel 8-kor van a felkelésem után 3 órával. 2 hete kezdtem egy új munkahelyen, nem stresszes nagyon szeretek ott lenni :) Lehet csak a változás teszi ezt velem? :) Természetesen a baba nem lenne akadály de nem tervezzük, nem védekezünk sehogy. 21 éves vagyok :) Válaszaitok előre köszönöm!

2015. febr. 19. 18:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Este teszteltem, erős pozitív lett! :)
2015. febr. 20. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok kérdező! :)

Szerintem minél előbb menj el dokihoz, a barnázás miatt!

2015. febr. 21. 08:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Már beszéltem telefonon az orvosommal holnap megyek hozzá délután! :) A párom majd kiugrott a bőréből úgy örült neki! Összesen 4 tesztet csináltam mind pozitív lett! :)
2015. febr. 22. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!