Dark Angel1987 kérdése:
6 nap múlva nemvárt. Beszélgetünk, aki hasonló cipőben van? Éreztek bármit is?
Figyelt kérdés
Nem tudom lehet hogy beteg vagyok, sok pisilés, állandó hidegrázás, és ez az állandó álomkór. Bár lehet tavaszi fáradtság?2015. febr. 17. 12:48
21/22 anonim válasza:
2-es vagyok!Sajnálom akinek most nem jött össze,de nagyon szorítok hogy legközelebb sikerüljön!Nekem is most a 3-dik fél év után jött össze mikor elkezdtem megint azt a terhesvitamint amit a 2-diknál szedtem.Ez a mai tesztem nem reggeli pisiből: [link] Egy másik kép róla: [link] De élőben jobban látszik,szorítok mindenkinek akinek még nem jött meg!
22/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező, én is így vagyok, hogy minden hónapban reménykedek, néha meg azt gondolom,hogy nem sikerül soha sem. Egyelőre nem megyek orvoshoz, mert bár sokaknak könnyen összejön, mégis sok orvos azt mondja,hogy másfél 2 év az még bőven a normális kategóriába tartozik, csak nehéz kivárni!
2-es válaszoló, te milyen terhesvitamint szedsz? Én korábban szedtem femibion 800-at, de mivel hónapok múlva sem sikerült, így abbahagytam, mert feleslegesnek tartom ennyi ideig szedni. Volt, hogy E vitamint szedtem, most csak C és D vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!