Lehetek állapotos?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátló mellett antibiotikumot szedtem, kérdésemre azt válaszolta az orvos, nem kell kiegészítő védekezés nem üti a fogamzásgátlót. 10 napig szedtem a gyógyszert, ez alatt többször is együtt voltam párommal kiegészítő védekezés nélkül. Ég a gyomrom időközönként, nincs étvágyam szinte alig eszem, de híztam. Medencecsontom néha ki akar szakadni se ülni se állni se feküdni nem jó. Folyamatosan fáj a fejem, ingerlékeny vagyok, egésznap aludnék.

Tesztet még nem csináltam, mert nem tudom van e értelme, és még nem tdtam elmenni venni sem

2015. febr. 16. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, vegyèl tesztet. Mikor kellene megjönnie?
2015. febr. 16. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Most tartok a 4. napnál az új levélből, 1 napot volt meg úgy vérzéssel. 2 napot barnáztam és ennyi. Ma már reggel is émelyegtem, ezért merült fel bennem. Illetve, pár napja azt álmodom, hogy állapotos vagyok és párom elkezdi újságolni mindenkinek, hogy kisbabánk lesz.
2015. febr. 16. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy tesztet megérne, de nem valószínű.
2015. febr. 16. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy nagyon halvány rózsaszínes vonal megjelent, de ha lefényképezem nem látom a képen
2015. febr. 20. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!