Ugye, hogy pozitív? Párom szerint tök egyértelmű, hogy nem.
2015. febr. 15. 16:26
1/23 anonim válasza:
Párod nem tudja, hogy a halvány csík is csík? :) Ez pozitív!!!
2/23 anonim válasza:
Szeritnem ez full negatív.
Látsz rajta második csíkot? Akár nagyon halványat?
A képen én nem látok csak egy csíkot.
3/23 anonim válasza:
második hozzászóló vagyok
én nem látom a halvány csíkot amit az első írd, de ha valóban van akkor boldog babavárást!!! :)
4/23 anonim válasza:
Pedig ez tényleg pozitív, ott van rajta a halvány második csík.
6/23 anonim válasza:
Az a halvány csík nem rózsaszín, így inkább az a valószínű, hogy csak száradási.
7/23 anonim válasza:
Én is látok második csíkot, de nem tudom eldonteni, hogy száradási vagy rendes csík. Holnap reggel tesztelj újra.
Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnétek.
8/23 anonim válasza:
A halvány csíkot látni, de nem tudom, ez annak számít-e.
9/23 A kérdező kommentje:
A kérdés aktualitását veszítette, mert párom visszatért a gyógyszertárból, és napközbeni pisi, max 1 órával az előző után, digitális clerblue szerint 2-3 hete estem teherbe, és a sima vizeletsugaras is totál egyértelmű, úh párom elismerte a pozitívot. 5 napja jött meg, csak nagyon kevés volt, és nagyon rövid ideig...
2015. febr. 15. 16:47
10/23 anonim válasza:
Én nem látok halvány csíkot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!