Ha egy 17 eves lanynak 1 honapot kesik a menzesze de a teszt azt mutatja h nem terhes ( 6x probalt tesztet) lehetseges h nem terhes?
Menstrucao keses tobb okbol is elofordulhat, fogamzasgatlo, tul nagy stressz, stb.
Konkretumokat nem tudok ugyan rolatok igazabol nem is kell elmondanod, csak feltetelezek, de azt neked kell tudni, hogy megfeleloen vedekeztetek-e, mert ha igen, akkor nem kell aggodni.
De ha nem vedekeztetek, akkor nagy ra az esely.
Szex elott jobb lenne utana nezni dolgoknak es utana sok kellemetlen dologtol megkimelne magat az ember. Ha igy volt bocsi.
Tesztet amugy az egyuttlet utan 2 het elteltevel celszeru csinalni. Ha utana csinaltad a teszteket es nem mutatta ki, akkor valoszinuleg nem vagy terhes.
Mint irtam menstruacio kesese ha megfeleloen vedekeztetek mastol is lehet, 17 evesen meg nem all be rendesen a ciklus.
Nekem is nemrég kimaradt egy hónap, a következô normálinan megjött. Én is 6 tesztet csináltam,mind negatív lett. Bár már picit beleéltem magam a babába. :)
Dokinál voltam, semmit nem látott. Elôfordul az ilyen. A biztonság kedvéért menjen el orvoshoz.
25/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!