Ovulacios verzes, milyen?
Figyelt kérdés
Jo estet ! 28 eves vagyok,meg nem voltam terhes,persze szeretnenk mar babat. A menstruaciom jan 29 kezdodott es feb.3 an mult el a mai nap reggelre(12.en)reggelre verezni kezdtem. Felhivtam az orvosom azt mondta,h ez biztos ovulacio. De azt ilyedsegembe nem kerdeztem meg,hogy mennyi mennyisegu szokott ez lenni. Olvastam a neten h pecsetelo verzes jelentkezik,d nekem ettol tobb van azt nem mondom h annyi mint menstruacional,d van eleg ,meg piros szinu. Erdekelne h ennek igy kell lennie es meddig tarthat? Vagy ez valami mas gond is lehet?Mar tobb mint egy eve varunk a babara,d nem jott most mondta az orvos h most kell probalkozni ,d a parom ma beteg,nem erzi jol magat ,ugyhogy ez most kimarad.,sajnos. Hany napig van meg peteeresem? Koszonom a valaszokat!2015. febr. 12. 21:09
1/2 anonim 

válasza:

Nekem a ciklus 10-14 napjaig feszìtő, szúró éreztem petefészkemnél. A 14.napon elmentem délután pisilni megtöröltem magam és a wc papír véres lett. Rá pár percre megint megtöröltem magam picit volt véres. Nekem se volt még ilyen de én pcos vagyok és pár hónapja kezdtek kezelni tehát lehet most volt először tüszőrepedésem
.szerintem neked is az volt!
2/2 A kérdező kommentje:
En mar nem gondolom,hogy ez ovulacios verzes lenne,mert mara mar erosen verzek mintamikor menstrualok.
2015. febr. 13. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!