Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megkattanok már! Szerintetek...

Megkattanok már! Szerintetek baba van a dolgoban? 5. napja késik.

Figyelt kérdés

Az előző menzeszem néhány nappal korábban jött, január 10.én. 17-én voltunk együtt a párommal, tehát nagyon a ciklus elején.. És megszakítással voltunk együtt, ráadásul nem biztos benne hogy minden zökkenőmentes volt. :D

28-29 napos ciklusnál ugye febr 7. -8 körül kellett volna megjönnie, de semmi. Tesztek negatívak, hőm 36.9. Ha baba lenne, mivel nagyon korán foganhatott, már rég kimutatná nem? Egyfolytában fáj a hasam már vagy 5-6 napja, mellek is. Fogalmam sincs mire gondoljak. Szerintetek létezik, hogy nem muitatja ki majdnem egy hónappal fogantatás után..?

2015. febr. 12. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
gondolom elképzelhető,ha alacsonyabb az a hormonszint.azt mondják negatív lehet tévedés,pozítiv nem. én 2 hetes késéssel mentem orvoshoz,akkor már látni lehetett petezsákot. a legbiztosabb ha orvoshoz mész.remélem a párod vállalja a felelősséget ha már így benyögi nem biztos benne,hogy vigyázott. ha nem akartok még babát,szerintem húzass fel vele óvszert, mert látod nem vigyázz eléggé!
2015. febr. 12. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
jaj hogyne vállalná, nincs ezzel gond, már van egy kisfiúnk. tisztában vagyunk a következményekkel, egyszerűen csak idegbajt kapok miért nem mutatja ki ha terhes vagyok.. kértem időpontot dokihoz, kaptam is ÁPRILISRA. de elmegyek máshova, casak akkoris csak agyalok, agyalok..
2015. febr. 12. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia, valahol olvastam, hogy ekkora hőnél lehetséges a baba. Mikor csináltad a tesztet? Szerintem most kellene egyet. Bár azt szokták mondani, hogy beágyazódás után már kimutatja. De javítsatok ki, ha tévedek.
2015. febr. 12. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:
csináltam most is, full negatív.. Igen a fiamat is már aktus után 10nappal kimutatta.most a 26. Napon járunk..
2015. febr. 12. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha már ennyi tesztet csináltál, akkor lehet, hogy a nődoki mondana biztosat. Bár azt nem értem, hogy minek vannak a tesztek, ha a "doki tud biztosat mondani". De szerintem most már ki kellene mutatnia. Milyen érzékenységű tesztet használtál?
2015. febr. 12. 21:03
 6/6 A kérdező kommentje:
25ös gabrelt meg xepilt. Ha nem jön meg keddig, kedden doki. Úgy nyilal most is a hasam és akkora vagok mint egy hőlégballon. Csúnya viccet űznek velem a hormonok, ha nincs baba :)
2015. febr. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!