Normális, hogy nem jelentkeztek a Merckformin mellékhatásai?
2 napja kezdtem el szedni,2x1-et az 500 mg-osból.
Több helyen olvastam,hogy rosszullétek,hasmenés jelentkezett mellékhatásként,de én semmit nem érzékelek ebből,ami persze nem feltétlenül baj számomra,csak érdekelne másnál is volt-e ilyen.
Ha elolvasod a betegtájékoztatót, abban az van, hogy ezek gyakori mellékhatások, ami azt jelenti, 10-ből több mint egy embernél jelentkeznek, és nem 10-ből 10-nél:-)
Én előtte Meforalt szedtem, állandóan ment tőle a hasam, ráadásul szinte hatástalan volt.
2 hete szedem a Merckformint, még mindig laza a székletem, de legalább már nem futok a WC-re, és valamivel lejjebb is vitte a cukromat. Mondjuk még így sem jó, 2 hét múlva megyek vissza, és kapok mellé másik bogyót is.
De gondolom ti inzulin rezisztenciára szeditek.
Köszönöm! :)
Igen,talán a nagyobb szomjúságérzetet tudom én is felmutatni,de ez tényleg nem baj.
Kedves első válaszoló!
Tejes,cukros,fehér lisztes dolgok száműzve teljesen! :)
Megkérdezhetem,hogy Neked mennyi idő után segített a gyógyszer?
Nekem egyébként enyhe IR-em van,menstruációm rendszeres.
Nagyon sok vizsgálaton túl vagyunk már,elvileg ez az egyetlen probléma.
Sajnos volt már 2 vetélésem,az utolsó vetélés óta eltelt 8 hónap és semmi még sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!