Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy nem jelentkezte...

Normális, hogy nem jelentkeztek a Merckformin mellékhatásai?

Figyelt kérdés

2 napja kezdtem el szedni,2x1-et az 500 mg-osból.

Több helyen olvastam,hogy rosszullétek,hasmenés jelentkezett mellékhatásként,de én semmit nem érzékelek ebből,ami persze nem feltétlenül baj számomra,csak érdekelne másnál is volt-e ilyen.

2015. febr. 12. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy :) amikor először kezdtem szedni, a fél napom a wc-n töltöttem. Aztán hozzászoktam... megszületett a babánk és nemrég újrakezdtem és érdekes, a mostani hozzászokás gond nélkül ment, semmit nem éreztem. :)
2015. febr. 12. 10:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még azért gondoltam mondok, hogy tejes és cukros dolgokkal nálam összeveszett a gyógyszer, ezért duplán is fontos volt az étrend tartása mellette. :)
2015. febr. 12. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Férjemnek sem jelentkeztek mellékhatások, pedig ő nagyobb dózisút szedi, és a hozzászokós időszakot is átugrotta. Én ugyan rendesen felépítettem, de nekem se voltak semmilyen mellékhatások. Illetve egy igen, iszonyatosan szomjazom azóta, mióta szedem (mondjuk ez annyira nem baj)
2015. febr. 12. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha elolvasod a betegtájékoztatót, abban az van, hogy ezek gyakori mellékhatások, ami azt jelenti, 10-ből több mint egy embernél jelentkeznek, és nem 10-ből 10-nél:-)

Én előtte Meforalt szedtem, állandóan ment tőle a hasam, ráadásul szinte hatástalan volt.

2 hete szedem a Merckformint, még mindig laza a székletem, de legalább már nem futok a WC-re, és valamivel lejjebb is vitte a cukromat. Mondjuk még így sem jó, 2 hét múlva megyek vissza, és kapok mellé másik bogyót is.

De gondolom ti inzulin rezisztenciára szeditek.

2015. febr. 12. 11:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Igen,talán a nagyobb szomjúságérzetet tudom én is felmutatni,de ez tényleg nem baj.

Kedves első válaszoló!

Tejes,cukros,fehér lisztes dolgok száműzve teljesen! :)

Megkérdezhetem,hogy Neked mennyi idő után segített a gyógyszer?

Nekem egyébként enyhe IR-em van,menstruációm rendszeres.

Nagyon sok vizsgálaton túl vagyunk már,elvileg ez az egyetlen probléma.

Sajnos volt már 2 vetélésem,az utolsó vetélés óta eltelt 8 hónap és semmi még sajnos...

2015. febr. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!