Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok rajta valamit?

Ti láttok rajta valamit?

Figyelt kérdés

Soha nem gondoltam volna,hogy ide jutok,hogy ne tudjak egy tesztet értelmezni...De most mintha valami derengene rajta nagyon halványan habár negatívnak veszem.Ez a legjobb kép amit csinálni tudtam...

[link]

2015. febr. 11. 11:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem tudom miért nem tudom rendesen lefényképezni...lehet akkor Ti is látnátok azt amit Én.Teljes száradás után már nem kell a fény felé fordítanom úgy is látszik a második csík.Na de se baj várok hétfőig és akkor újra tesztelek.
2015. febr. 11. 12:20
 12/18 anonim ***** válasza:
nega, de kèsik màr?
2015. febr. 11. 12:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Még nem késik sőt nagyon messze vagyok még tőle.Azért csináltam a tesztet mert reggeli nem első vizeletből sok ivás után full pozi lett az ovu tesztem.Tudom nem szabad reggel ovutesztelni csak a nagy izgatottságban félre nyúltam és meglepődtem rajta.Január 27-én jött meg utoljára és most 28-ra nem várom úgyhogy még az ovumnak is később kell lennie.Az lett a furcsa,hogy mensim 5-dik napján éreztem ovus tüneteket együtt is voltunk és kb.5 napja érzek méh és petefészek szurkálást.Ezért csináltam a tesztet.
2015. febr. 11. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet èrezni a mèh szurkálást?
2015. febr. 11. 12:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Olyan nyilalást érzek mint amikor a fogam fáj...ennél világosabban már nem tudom leírni.
2015. febr. 11. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:

nega!

1, tesztet mesi elmaradás utáni napon csinálj

2, tesztetet nem szedünk szét ami pozi az egyértelmü pozi nem igényel miszlingre szedést. ami meg nega tök mindegy milyen fény felé teszed ugy is nega

2015. febr. 11. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:

3, esteleges méhnyilalást okozhat " beágyazodást"

nyugalom mesi elmaradás után tesztelj csak

2015. febr. 11. 13:11
 18/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy előre tesztelős csak most egy megérzésem volt.Nem szokott teszt sem itthon lenni.

Szétszedni meg csak azért szedtem szét mert nem tudtam normális képet csinálni róla mert a fényképező viszzaverte a fényt.Egyébként ha össze van rakva is látszik :).

Na de se baj.Köszönöm a válaszokat.

Ha esetleg érdekel valakit majd megírom mire jutottam :)

2015. febr. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!