Akiknek valamilyen okból még várni kell a babavállalással, hogy bírjátok?
Én jövőre diplomázom, a páromnak stabil munkahelye van, jó keresettel. Kocsi van, hitel nincs, viszont saját ház sincs. Úgy gondoltuk, hogy megvárjuk míg lediplomázok, mert a fősuli, a munka, a háztartás és a baba nagyon sok lenne együtt. Ez 2016 nyáron lesz. Utána még 1 évet dolgozni kellene, hogy legyen egy kis félretett pénzünk a házra. Tehát legjobb esetben is 2017-ben vagy 2018-ban jöhet a baba :( Nagyon el vagyok keseredve. Nagyon szeretnénk már mindketten. A párom ezt nem nagyon mondta, ő nagyon reálisan gondolkodik, de látom rajta. Pár hete úgy döntöttünk, hogy most nyár elején nekiállunk "próbálkozni", de aztán megint arra a következtetésre jutottunk, hogy jobb lenne a stabil anyagi helyzet, tehát nekem a diploma és egy kis munka :/
Ti hogy bírjátok, hogy még ilyen sokat kell várni?
amíg egyik hónapba így gondoljátok, a másikba úgy, addig még várjatok mert nem álltok készen rá! Nem anyagilag, hanem lelkileg!
mi úgy voltunk vele, esküvő után próbálkozunk, aztán kitoltuk még 2 hónappal, hogy nászúton még védekezzünk, ha már előre kiváltottuk a drága fogamzásgátlót, mert azt hittük ahogy abbahagyom, egyből összejön a baba.
Most már fél éve csak várjuk...Ha tudjuk hogy ez nem így megy, már esküvő előtt abbahagyom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!