A nődoki észreveszi a terhességet mensi előtt 1 héttel?
Figyelt kérdés
már majdnem 1-hete fáj az alhas tájékom és puffad.a petefészekkel együtt,hányingerem van állandóan,mellfeszülés.
lehetnek akár ez ciszta jelei is?
tesztet végeztem,korán volt tudom,negatív is lett.
2007. okt. 30. 07:06
1/4 anonim válasza:
Csak azt tudom neked tanácsolni,hogy nyugodj meg és várj!Még a doki sem tudna neked mást tanácsolni.Valahogy ki kell birnod ezt az egy hetet,mert ha mégis babát vársz,akkor nem tesz jót neki sem ha az orvos ilyen korán megpiszkálja.Türelem,én szurkolok neked.
2/4 anonim válasza:
Biztos hogy nem veszi észre a doki!
Az annyira korai,hogy még UH-val sem látható!
3/4 anonim válasza:
Nem kell egyből cisztára gondolni:) Ha megjön mégis, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mi lehetett.
Bár állítólag sokan akik nagyon szeretnének babát ilyet éreznek.
Viszont nagyon sokan a valóságot éreznek!! Kívánom, hogy úgy legyen, természetesen akkor, ha szeretnéd.
4/4 anonim válasza:
Valószínüleg nem veszi észre.Kb 5 hetes terhességnél duzzad meg akkorára a méh hogy tapintással érezhető.Az ultrahang is 5-6 hetes terhességet látja biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!