Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nődoki észreveszi a terhessé...

A nődoki észreveszi a terhességet mensi előtt 1 héttel?

Figyelt kérdés

már majdnem 1-hete fáj az alhas tájékom és puffad.a petefészekkel együtt,hányingerem van állandóan,mellfeszülés.

lehetnek akár ez ciszta jelei is?

tesztet végeztem,korán volt tudom,negatív is lett.

2007. okt. 30. 07:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak azt tudom neked tanácsolni,hogy nyugodj meg és várj!Még a doki sem tudna neked mást tanácsolni.Valahogy ki kell birnod ezt az egy hetet,mert ha mégis babát vársz,akkor nem tesz jót neki sem ha az orvos ilyen korán megpiszkálja.Türelem,én szurkolok neked.
2007. okt. 30. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem veszi észre a doki!

Az annyira korai,hogy még UH-val sem látható!

2007. okt. 30. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell egyből cisztára gondolni:) Ha megjön mégis, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mi lehetett.

Bár állítólag sokan akik nagyon szeretnének babát ilyet éreznek.

Viszont nagyon sokan a valóságot éreznek!! Kívánom, hogy úgy legyen, természetesen akkor, ha szeretnéd.

2007. okt. 30. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínüleg nem veszi észre.Kb 5 hetes terhességnél duzzad meg akkorára a méh hogy tapintással érezhető.Az ultrahang is 5-6 hetes terhességet látja biztosra.
2007. nov. 2. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!